20 bønnepunkter for guddommelig opphevelse

0
15862

Salme 27: 6:
6 Og nå skal mitt hode løftes over mine fiender rundt meg; derfor vil jeg ofre glede i hans tabernakel; Jeg vil synge, ja, jeg vil synge lovsanger til Herren.

I dag skal vi se på 20 bønnepunkter for guddommelig opphevelse. Hva er guddommelig opphevelse? Dette er når Gud hever deg fremfor alle dine fiender og spotter, det er når Gud fremmer deg til et høyere nivå i din karriere i livet. Guddommelig opphevelse er når Gud gjør deg til hodet og ikke halen i livet. Hvert Guds barn er en kandidat for guddommelig løft, men mange troende strever fremdeles i livet fordi djevelen fortsatt kjemper med velsignelser der. Inntil du motstår djevelen i bønene, vil han fortsette å kjempe med Guds velsignelser i livet ditt. Gud har gitt bestemmelser for din guddommelige løft, men du må kjempe troens kamp, ​​du må be deg inn i arven. Når vi ber, lar vi Gud få vite at vi er helt avhengige av ham. Vi overleverer kampene våre til ham (Gud) slik at han kan gi oss seier.

Denne bønnepunktene for guddommelig oppløftelse vil åpne dørene for din overnaturlige fremgang. Når du engasjerer deg i disse bønnepunktene, ser jeg at Gud endrer historiene dine og tar deg fra ett nivå til et annet. Guddommelig opphøyelse kommer fra herren, den kommer ikke fra mennesket, derfor slutte å se opp til mennesket for å løfte deg. Slutt å se opp til mennesket for å fremme deg, når du er avhengig av mennesket, kan ikke Guds nærvær samarbeide med deg. Du må se opp til Jesus, han er forfatteren og etterbehandleren av vår tro. Be disse bønnepunktene avhengig av dykkerguden som løftes i dag. Jeg ser deg dele vitnesbyrd amen.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

20 bønnepunkter for guddommelig opphevelse

1. Far, jeg takker deg for forfremmelse kommer bare gjennom deg i Jesus navn.

2. Far, avvis alle former for tilbakeblikk i livet mitt, i Jesu navn.

3. Jeg lammer enhver sterkmann som er tildelt mitt liv og skjebne, i Jesu navn.

4. La enhver agent for stagnasjon og forsinkelser som arbeider mot meg bli lammet, i Jesu navn.

5. Jeg lammer aktiviteten til husholdningenes ugudelighet gjennom livet mitt, i Jesu navn.

6. Jeg slukker alle rare brannhekser og trollmenn mot meg, i Jesu navn.

7. Herre, gi meg kraft til å maksimere potensialene mine, i Jesu navn.

8. Herre, gi meg nåden til å oppnå uanstrengelige resultater.

9. Herre, la meg bli guidet i livet av din store visdom i Jesu navn

10. Jeg bryter hver forbannelse av fruktløs arbeid som blir lagt på livet mitt, i Jesu navn.

11. Jeg bryter enhver forbannelse for utidig død, i Jesu navn.

12. Herre, befest meg med din kraft i Jesu navn

13. La Den Hellige Ånds motbevegelse frustrere enhver ond anordning mot meg, i Jesu navn.

14. Far Herre, gi meg den lærde i Jesu navn

15. Herre, la stemmen min være fred, utfrielse, kraft og løsning i Jesu navn

16. Herre, gi meg guddommelig retning som vil drive meg til storhet i Jesu navn

17. Hver makt som er tildelt, for å bruke min familie / jobb osv. For å pine meg, bli lam, i Jesu navn.

18. Herre Jesus, gi meg en utmerket ånd i Jesu navn

19. Herre, gjør meg til hodet og ikke halen i Jesu navn.

20. Takk Gud for besvarte bønner.

 

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.