20 bønn om overlevering peker på å temme tunga

1
11256

James 3: 1-12:
1 Mine brødre, vær ikke mange mestere, for å vite at vi vil motta den større fordømmelse. 2 For i mange ting fornærmer vi alle. Hvis noen mennesker ikke fornærmer ord, er den en perfekt mann og også i stand til å tøffe hele kroppen. 3 Se, vi legger biter i hestens munn, for at de skal adlyde oss; og vi snur hele kroppen deres. 4 Se også skipene, som selv om de er så store og er drevet av voldsom vind, men de snur seg med en veldig liten ror, uansett hvor guvernøren lytter. 5 Likevel er tungen et lite medlem og kan skryte av store ting. Se, hvor stor sak en liten ild tenner! 6 Og tungen er en ild, en verden av misgjerninger; slik er tungen blant våre medlemmer, at den besmittet hele kroppen og setter fyr på naturens gang; og det er satt i brann av helvete. 7 For alle slags dyr og fugler og slanger og ting i havet er temmet og temmet for menneskeheten. 8 Men tungen kan ingen temme; det er en uregjerlig ondskap, full av dødelig gift. 9 Velsigne vi Gud, også Faderen; og dermed forbanner vi mennesker, som er laget etter Guds likhet. 10 Fra samme munn fortsetter velsignelse og forbannelse. Mine brødre, disse ting burde ikke være slik. 11 Skal en fontene sende ut samme sted søtt vann og bittert? 12 Kan fikentreet, mine brødre, bære olivenbær? enten en vintreet, fiken? så ingen fontene både kan gi saltvann og friskt. 13 Hvem er en klok mann og dyktig med kunnskap blant dere? la ham vise fra en god samtale sine gjerninger med mildhet av visdom. 14 Men hvis dere har bitter misunnelse og strid i deres hjerter, ære ikke og ly ikke mot sannheten. 15 Denne visdommen kommer ikke ovenfra, men er jordisk, sanselig, djevelsk. 16 For der misunnelse og strid er, det er forvirring og alt ondt verk. 17 Men visdommen som er ovenfra er først ren, deretter fredelig, mild, og lett å bli lokket, full av nåde og gode frukter, uten partiellhet og uten hykleri. 18 Og rettferdighetens frukt blir sådd i fred for dem som gjør fred.

Liv og død er i tungens makt. Som troende må vi forstå tungens kraft. Det vi sier er det vi ser. Når du snakker velsignelser, ser du det i livet ditt, men når du snakker forbannelser, ser du det i livet ditt. Markus 11: 22-24 Jesus forteller oss at hvis vi har tro, vil vi ha det vi sier. I dag ser vi på 20 utfrielsesbønn poeng å temme tungen. Denne bønnen poengterer å hjelpe deg med å kontrollere tungen. Når du ber dem, vil den hellige ånd gjøre deg i stand til å snakke riktig og nyte en flott fremtid.

Inntil du lærer å temme tungen din, vil du fortsette å være et offer. Ord er ånd, Johannes 6:63 forteller oss det. Du må lære å kontrollere deg selv fra å snakke ondt. Det du sier i livet er hva du får, sa Bibelen ”av overflod av hjertet, munnen taler” som betyr at munnen din gir uttrykk for hjertets tanker. Denne utløsningsbønnen peker på å temme tungen, vil gi deg muligheten til å kontrollere tungen din til å alltid snakke riktig. Be dem med tro i dag og bli bemyndiget til å snakke deg til toppen.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

20 bønn om overlevering peker på å temme tunga

1. Far, jeg takker deg for din trofasthet i Jesu navn.

2. Jeg dekker tungen med Jesu blod.

3. Jeg beordrer alt det åndelige onde i livet mitt til å bli ødelagt, i Jesu navn.

4. Jeg lammer og opphever onde ånders aktiviteter i livet mitt, i Jesu navn.

5. Jeg forordner uttreden av ånder om å lyve fra livet mitt, i Jesu navn.

6. La Guds ild rense tungen min fra all skitten forurensning i Jesu navn

7. Herre, gi meg styrke til å temme tungen og frelse meg fra ånden av selvdestruksjon i Jesu navn ..

8. Jeg kuttet meg fra enhver ånd av ond og uforsiktig tale, i Jesu navn.

9. Jeg beordrer enhver ånd som klager i mitt liv å vike, i Jesu navn.

10. La hver serpentin ånd og gift vike fra tunga mi, i Jesu navn.

11. Jeg ber hver agent for trelldom og ødeleggelse på tungen min om å vike, i Jesu navn.

12. Herre, reparer alle skader som er gjort i livet mitt som et resultat av feil bruk av tungen i Jesu navn

13. Jeg erklærer i dag at jeg gjennom min tunge skal kontrollere velsignelsene i livet mitt i Jesu navn.

14. Herre, frelse tungen min fra å bli et ondt våpen i Jesu navn

15. Jeg avbryter alle de onde ordene jeg har sagt mot livet mitt i Jesu navn.

16. Herre, red mitt liv fra onde talers hånd i Jesu navn.

17. Med tungen min fordømmer jeg enhver ond tunge som snakker mot livet mitt, i Jesus navn.

18. Herre, leg meg av alle sykdommer i tungen.

19. Jeg løsner meg fra grepet om liggende ånder, i Jesu navn.

20. La hvert eneste problem i livet mitt komme fra feil talende forsvinne fra meg nå i Jesu navn.

 

 


1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.