20 Åndelige krigførebønner mot inngripere av ekteskapet

7
34142

Jesaja 14:27:
27 For Herren, hærskarenes Gud, har bestemt seg, og hvem skal fjerne det? og hans hånd er utstrakt, og hvem skal vende den tilbake?

Gud har ordinert ekteskap for fordeler, derfor må alle inntrengere i ekteskapet motståes med makt, bønnens kraft. Som gift troende må du beskytte ekteskapet ditt mot inntrengere. Ekteskapsinntrengere er demoniske menneskelige agenter som blir sendt fra helvetes gropen for å ødelegge ekteskap. Disse inntrengerne kan være menn eller kvinner, gutter eller jenter, familiemedlemmer og pårørende, medarbeidere og kolleger osv. Vi har samlet 20 åndelige krigsbønner mot ekteskapsinntrengere. Disse åndelige krigsførebønnene vil tjene som en guide når vi fører åndelig krigføring for å frelse vårt ekteskap.

Du må be djevelen ut av ekteskapet ditt. Du må gjøre ekteskapshjemmet ditt for varmt for enhver merkelig kvinne eller mann. Du må gjøre ekteskapshjemmet ditt for varmt for onde slektninger som vil savne å guide deg. Du må være standhaftig i bønner når du leverer ekteskapet ditt fra inntrengere. Jeg ber om at Guds hånd kontinuerlig vil veilede deg når du deltar i denne åndelige krigsbønnene mot ekteskapsinntrengere. Ekteskapet ditt skal blomstre i Jesu navn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

20 Åndelige krigførebønner mot inngripere av ekteskapet

1. Jeg lammer enhver arkitekt av konflikt og fiendtlighet i mitt ekteskap, i Jesu navn.

2. Jeg løslater ekteskapet mitt fra onde designere, i Jesu navn.

3. La enhver makt som prøver å frustrere ekteskapet mitt bli skamfull, i Jesu navn.

4. La all ugudelighet som kjemper mot hjemmet mitt, bli til skamme i dag, i Jesu navn.

5. Jeg mottar befrielse fra enhver ond plantasje av inntrengerne i mitt ekteskap

6. Jeg lammer enhver ånd av hat og fiendtlighet som militerer mot mitt ekteskap, i Jesu navn.

7. Jeg ødelegger og destabiliserer enhver satanisk plan mot ekteskapet mitt, i Jesu navn.

8. Jeg leverer ekteskapet mitt fra hendene til ekteskapsbrytere i Jesu navn.

9. Jeg forfølger, overtar og gjenoppretter ekteskapet mitt fra hendene til ekteskapsbrytere, i Jesu navn.

10. Hver ond effekt av ytre påvirkninger i mitt ekteskap, bli fullstendig nøytralisert i Jesu navn.

11. Herre, oppløs og gjengitt til intet alle onde råd som er utformet mot mitt ekteskap i Jesu navn ..

12. Hver makt som forhindrer meg som kone i å respektere og underkaste meg høvedsråd, blir lam i Jesu navn.
13. La enhver fantasi, tanke, plan, beslutning, ønske og forventning om skilsmisse og separasjon mot mitt hjem bli ugyldig, i Jesu navn.
14. Ekteskapsinntrengere, hør Herrens ord: Du vil ikke bryte ekteskapet mitt i Jesu navn.

15. Jeg binder alle krefter som spiser bort min manns vilje til å forbli gift med meg, i Jesu navn.

16. La den onde menneskelige agenten som spiser bort min kjærlighet fra hjertet til mannen min kaste den opp, i Jesu navn.

17. Far, jeg dekker mitt ekteskap med Jesu Kristi blod.

18. La ethvert ektefelleforhold med andre “partnere” som eksisterer i ekteskapet mitt bli avsluttet i Jesu navn.

19. Jeg bryter hvert sjelebånd mellom mannen min og enhver merkelig kvinne i Jesus navn

20. Jeg redder mannen min fra onde forføreres hånd, i Jesu navn

Takk Jesus for å beskytte ekteskapet mitt i Jesus navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

7 KOMMENTARER

  1. Be for meg, jeg har bedt sammen med deg nå de siste 23 dagene !! Det har hjulpet, men mannen min fortsetter å holde hemmeligheter og søke kvinner på Facebook fra sin fortid, eller som noen gang vil gi ham lek, og hans sønn har også vært bortsett fra å prøve å bryte opp vårt ekteskap. Stesønnen min har vært veldig respektløs mot meg ”etter mannen min fortsetter å ringe ham til å klage på meg eller diskutere noe og noe vi har snakket om, og som burde ha vært konfidensielt mellom mann og kone. "Stesdatteren min - har også forårsaket milipalering jeg ba med henne og for i løpet av den tiden hun hadde deres Første barnet sammen babyen kom 1mos tidlig gjør til Stesønnen min mishandlet henne, hun ringte daglig for bønn. Jeg ba daglig for henne og Baby, men hun var også villedende etter alt jeg gjorde for å hjelpe henne, hun brakte mye forvirring selv etter at hun fortalte meg om mannen min og sønnen hans snakket imot meg ved å bruke respektløst språk når de refererte til meg, mannen min lot sønnen hans angripe meg verbalt i hans nærvær og gjorde ingenting for å rette ham, og jeg måtte til slutt si til stesønnen min i foran mannen min om hvordan de begge diskuterte meg og hvordan de begge visste at jeg skulle dø slik at faren hans kunne være fri og hvordan stesønnen min var glad for at faren hans utro mot meg ”det brøt hjertet mitt fordi jeg virkelig trodde jeg var nær Stesønnen min før alt dette skjedde, ringte han meg hver dag for bønn fordi han ikke hadde jobb ”men han ville også fortelle meg ting om faren sin i tillit” og jeg betrodde ham også, men Stepson gjentok alt jeg delte med ham til min mannen og jeg gjentok aldri ett ord av det Stesønnen min delte med meg til denne dagen, og min steddatterlov som kom imot meg bak ryggen min og sa at ting som jeg ikke hadde gjort alle gjorde daglig, ba for henne og ekteskap og respektløshet komme han stesønnen min til henne, hun brukte det mot meg for å redde seg selv og forårsake mer forvirring i ekteskapet mitt med mannen min, og jeg ba henne om å slutte å bruke navnet mitt hver gang hun ville være uenig med stesønnen min og sårbarheten for meg fortsetter mannen min til hei sønnen jeg er foran meg til side, jeg er ikke der ”han har ikke prøvd å stå opp for meg, tror jeg fordi han 'vet hva han har gjort mot meg også'. Jeg vet at det som datteren min lov sa til var sant fordi mannen min og jeg snakket om alt som hun gjentok for meg, har sagt en ting om hans rolle i denne situasjonen. ”Han fortsetter å gi andre kvinner hovedsakelig en akkurat nå, og jeg går uten ting til vårt eget hjem han ikke har ' Jeg har giftet meg med ham i 4 år. Jeg flyttet fra Houston til Beaumont fordi han allerede hadde et hus her. Han skulle flytte til Houston fordi min eldre mor er der mine barnebarn, men han respekterte ikke ord så jeg flyttet til å være sammen med ham som kone Pastor. Jeg vet at dette er mye, men jeg trenger bønnesorg for å be sammen med meg og for meg og mannen min-takk !!

    Gud velsigne deg 🙏🏽❤

    Shelia Gallien Gerard

  2. Be om at mannen din ikke skal være bitter eller hard mot deg. Be mot alle hemmelige forhold, sosiale meldinger, tekst, som er mot ekteskapet ditt, og at det blir ødelagt og drept og aldri oppreist. At mannen din elsker deg slik Kristus elsket kirken. At han hedrer deg og ekteskapet ditt. At alle forhold som er i strid med ekteskapet ditt med ham blir drept for aldri å bli oppreist. At mannen din overgir sjelen sin til Jesus. At Gud vender sitt hjerte til deg. At han elsker deg som han elsker seg selv. Kampen er Herrens. Fortsett å be om at det ikke blir forgjeves. Gjennom Jesus er seieren din.

  3. Be for meg inntrenger prøver å skille ekteskapet mitt. Jeg sender slag fra himmelen til alle som prøver å trenge seg inn i et ekteskap i Jesu navn

    • Be for min kone. Hun forlot meg og vil ha en skilsmisse. Jeg ber for henne hver kveld. At hun kommer tilbake i Jesu navn. Guttene mine er 6 og 3 år. Vennligst Jesus, vis meg hva jeg skal gjøre. La ditt ord ikke være forgjeves.

  4. Jeg er Emily vennligst be for meg og mannen min Patrick, en annen kvinne er ødelagt ekteskapet mitt, vennligst ta kontakt med meg fordi jeg trenger spesielle bønner, be vennlig for oss at Gud må gjenopprette ekteskapet mitt

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.