10 Leveringsbønn for å bryte forbannelser fra familien

2
8318

Galaterne 3: 13-14:
13 Kristus har løst oss fra lovens forbannelse og blitt forbannet for oss, for det er skrevet: Forbannet er hver den som henger på et tre. 14 Så Abrahams velsignelse kunne komme over hedningene gjennom Jesus Kristus; at vi kan motta Åndens løfte gjennom tro.

Alle forbannelser kan bli ødelagt, det krever bare tro fylt utfrielsesbønn og en god forståelse av Kristi ord. I dag har vi samlet 10 frelsesbønner for å bryte forbannelser fra familien. Disse bønnene vil gi deg mulighet til å spre alle onde erklæringer sendt i din retning. I Jesaja 54:17 oppfordret Bibelen oss til å fordømme enhver tunge som reiser seg mot oss, helt til du åpner munnen din i bønner, fiendens embargo aldri kan forlate livet ditt.

Familieforbannelser er reelle, de er forfedre forbannelser som strider mot fremgangen til uskyldige familiemedlemmer. Disse forbannelsene er som et resultat av demoniske avgudsdyrkelser fra våre forfedre, ond hengivenhet for hele familien til en gud eller guddom, visse eder og løfter som våre forfedre har avlagt til sine guder. Disse onde fremgangsmåtene forsvinner ikke bare slik, selv etter mange år vil generasjonene av vår vår fars far fortsette å kjempe mot disse onde åndene. For eksempel, når en mann vie seg selv og hele sin slekt til en guddom, og han avgir erklæringer som dette "Jeg og mine barn vil alltid tjene deg", har han overlevert alle sine avkom til djevelen. Problemet begynner nå når hans store oldebarn som ikke vet noe om forfedrenes pakt, slutter å tilbe gudene til deres fedre, så begynner forbannelsen å virke mot dem, forbannelsen til en ødelagt forfedres pakt. Dette er en viktig årsak til at mange familier er i ruiner i dag. Mange familier lider under djevelens trelldom på grunn av en ødelagt forfedres pakt.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Men den gode nyheten er disse, som Guds barn: Du er blitt frelst fra lovens forbannelser, du er blitt frigjort fra alle forfedres forbannelser, ved Jesu blod, har du blitt fullstendig frelst fra synd og alle former av forfedres forbannelser. Når du deltar i denne utfrielsesbønnen for å bryte familie forbannelser, ser jeg at livet ditt blir forbannelsesfritt i Jesu navn. Kjenner disse i dag, du er usIKKELIG !!! Ingen djevelsk forbannelse kan råde i livet ditt lenger i Jesus navn. Be denne utfrielsesbønnen i dag og vær helt fri fra djevelen i Jesu navn.

10 Leveringsbønn for å bryte forbannelser fra familien
1. Jeg bekjenner syndene til mine forfedre (liste dem hvis du vet noen) i Jesus navn

2. Herre, la din nåde seire over hver familieforbannelse som angriper mitt liv i Jesu navn

3. La kraften i Jesu blod skille meg fra mine forfedres synder, i Jesu navn.

4. Jeg fraskriver meg alle onde innvielser som er lagt på livet mitt, i Jesu navn.

5. Jeg bryter all satanisk ordinasjon med navnene mine på den, i Jesu navn.

6. Jeg tar avstand fra og mister meg fra enhver negativ dedikasjon som blir lagt i mitt liv, i Jesu navn.

7. Jeg befaler alle demoner bak forbannelsene i familien min om å forlate nå, i Jesu Kristi navn.

8. Jeg tar myndighet over alle familiens forbannelser som kjemper mot meg, i Jesu navn.

9. Herre, avbryt de onde konsekvensene av enhver ødelagt demonisk pakt eller dedikasjon i Jesu navn.

10. Jeg tar autoritet over alle forbannelsene som stammer fra brutt dedikasjon og pakt, i Jesu navn.

 


annonser

2 KOMMENTARER

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her