20 mfm bønnpoeng for visum

2
16012

Salme 118: 10-14:
10 Alle nasjoner omkranset meg, men i Herrens navn vil jeg ødelegge dem. 11 De omringet meg; ja, de omtalte meg; men i Herrens navn vil jeg ødelegge dem. 12 De omringet meg som bier; de slukkes som tornenes ild; for i Herrens navn vil jeg ødelegge dem. 13 Du har sårt mig så jeg kan falle, men Herren hjalp meg. 14 Herren er min styrke og sang, og han er blitt min frelse.

Vi tjener en Gud for alle nasjoner, ingen nasjon kan motstå en mann eller kvinne som Gud har sendt. I dag har jeg samlet 20 mfm bønn poeng for visum. Disse bønnepunktene er inspirert av min mentor Dr. Olukoya fra Mountain of Fire and mirakel Ministries. Denne bønnen er en følsom bønn, det er før du begynner å be, vi må undersøke noen faktorer først.

To faktorer å undersøke før du ber om visum.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1). Sendte Gud deg? Er det Guds vilje at du drar til det landet? Gud vil bare støtte de sendte. Hvis han ikke sendte deg, går du alene, og du lykkes kanskje ikke. Derfor må du først be for Guds vilje og sørge for at det er Guds vilje at du drar til det landet.

2). Hvorfor reiser du? Hvorfor vil du forlate landet ditt? Du må ha en ekte grunn og hensikt med å forlate, det er mange gale grunner til at folk ønsker å forlate det landet få av dem er:

Feil grunn 1: De tror de vil være rike utenfor. Dette er en veldig feil grunn fordi rikdom er i tankene. Den sene erkebiskopen Benson Idahosa ble sitert på å si, "en firfirsle i Nigeria vil ikke være en alligator i Amerika". Hvis du ikke kan være rik i landet ditt, er sjansen stor for at du ikke kan være rik hvor som helst. Landet ditt er kanskje et tredje verdensland, men det er også mange rike mennesker i det. Rikdom starter fra sinnet. Hvis du tenker rik, vil du oppføre deg rik, og hvis du opptrer rik, vil du være rik.
Feil grunn 2: Hard Drugs: Dette er en veldig forferdelig grunn til å reise utenlands, Gud vil definitivt ikke støtte deg hvis dette er din grunn.
Det er også gode grunner til å reise til andre land, de er for å videreutdanne deg, for turisme, for forretningsutvidelse, for ferier og ferier osv.

Uansett dine gode intensjoner om å reise til utlandet, kan du fremdeles bli nektet visum, det er der bønner kommer inn. Disse mfm-bønnepunktene for visum vil lede deg når du ber alle sataniske hindringer ut av veien. Når du ber om denne bønnen i dag, vil himmelens Gud gi deg overnaturlig tjeneste foran visumpanelet, og visumintervjuet ditt vil bli vellykket. Be denne bønnene i dag med tro og forvent at Gud skal gjøre et stort arbeid i livet ditt i Jesus navn.

20 mfm bønnpoeng for visum

1. Far, jeg takker deg for at du er den eneste som kan frelse meg.

2. Far, la alle hindringer og hindringer for min reise bli rullet bort, i Jesu navn.

3. Far, la hvert satanisk nettverk designet mot min suksess bli knust i stykker, i Jesu Kristi navn

4. Far, la ånden av velvilje og velvilje komme over mitt liv, i Jesu navn.

5. Far, la hvert øye som overvåker fremdriften på min reise motta ildspilene, i Jesu navn.

6. Jeg fjerner navnet og adressen min fra onde manipulatorers kontroll, i Jesu navn.

7. La englene til den levende Gud rulle bort steinen som blokkerer suksessen med mitt visum, i navnet Jesus.

8. La Gud stå opp og la alle fiendene mine gjennombrudd bli spredt, i Jesu navn.

9. Alle onde ånder som maskerer for å plage meg, vær bundet, i Jesu navn.

10. O Herre, få meg til å finne fordel med visumintervjupanelet i Jesus navn ..

11. Herre, la en guddommelig substitusjon skje hvis det er dette som vil føre meg fremover.

12. Jeg avviser ånden i halen og jeg hevder hodets ånd i min visumgodkjenning i Jesus navn

13. Jeg befaler at alle negative svar som djevelen har plantet i tankene mot noens fremgang, skal knuses i Jesu navn.
14. O Herre, overfør, fjern eller endre alle menneskelige agenter som er opptatt av å hindre meg i å få visumet mitt i Jesus navn.

15. Jeg mottar salvelsen til å utmerke meg over mine samtidige, i Jesu navn.

16. Herre, hjelp meg til å identifisere og takle enhver svakhet i meg som kan hindre min fremgang.

17. Jeg binder enhver sterkmann som er delegert til å hindre min fremgang, i Jesu navn.

18. Jeg mottar mandatet til å fly til hver fiende som jeg har fått gjennomslag for, i Jesu navn.

19. Jeg binder og gir deg intet om ånd til hard lykke relatert til min visumgodkjenning i Jesu navn.

20. Jeg avviser ordet “nei” og annen negativ respons under visumintervjuet mitt i Jesus-navn.

Far takker for at du svarte på bønnene mine.

 

 


2 KOMMENTARER

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.