Topp 20 bibelvers om glede

0
6439

Nehemja 8:10:
10 Da sa han til dem: Gå din vei, spis fettet og drikk det søte, og send deler til dem som ingenting er forberedt på; for denne dagen er hellig for vår Herre; vær ikke lei deg; for Herrens glede er din styrke.

De glede av Herren gir styrke. Glede er åndens frukt. Dagens 20 beste bibelvers om glede vil oppmuntre deg når du går gjennom livsutfordringer. Når du har glede i livet ditt, kan du ikke bli rørt av ytre omstendigheter. Herrens glede i hjertet ditt er kur mot depresjon. Den hellige ånd er gledeens ånd, han sprer glede og glede fra Herren i våre hjerter og gjennom oss. Når du leser disse bibelversene om glede i dag, ser jeg at du mottar gleden i Jesus navn. Gled dere, sier jeg igjen gleder seg.

Topp 20 bibelvers om glede.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1. Tessalonians 1: 5-16:
16 Gled deg alltid. 17 Be uten å slutte. 18 Tak i alt: for dette er Guds vilje i Kristus Jesus om deg.

2. Sefanja 3:17:
17 Herren din Gud er midt iblandt dig mektig; han vil frelse, han skal glede seg over deg med glede; han vil hvile i sin kjærlighet, han vil glede deg over sang.

3. Filipperne 4: 4:
4 Gled deg alltid i Herren, og igjen sier jeg: Gled deg!

4. Romerne 12:12:
12 glede seg over håp; pasient i trengsel; fortsetter øyeblikkelig i bønn;

5. Salme 94: 19:
19 I mangfoldet av mine tanker i meg gleder dine bekvemmeligheter min sjel.

6. Salme 118: 24:
24 Dette er dagen Herren har skapt; vi vil glede oss og være glade i det.

7. Habakkuk 3: 17-18:
17 Selv om fikentreet ikke blomstrer, skal heller ikke frukt være i vinstokkene; Olivenes arbeid skal svikte, og åkrene skal ikke gi kjøtt; flokken skal bli avskåret fra brettet, og det skal ikke være noen flokk i båsene. 18 Likevel vil jeg glede meg over Herren, jeg vil glede meg over frelses Gud.

8. Salme 16: 11:
11 Du vil vise meg livets vei: i din nærhet er fylde av glede; ved din høyre hånd er det gleder for alltid.

9. 1. Peter 1: 8-9:
8 Den som ikke har sett, elsker du; i hvem, selv om dere nå ikke ser ham, men allikevel tror dere, gleder dere med glede som er usigelig og full av herlighet.

10. Jesaja 61:10:
10 Jeg vil glede meg veldig over Herren, min sjel skal glede meg over min Gud; for han har kledd meg med frelsens klær, han har dekket meg med rettferdighetens kappe, som en brudgom pynter seg med smykker, og som en brud pynter seg med sine juveler.

11. Johannes 16:24:
24 Hittil har dere ikke bedt om noe i mitt navn; be, så skal dere motta, så din glede kan bli full.

12. Korinter 2:9:
7 Hver mann som han setter i sitt hjerte, så la han gi; ikke motvillig eller av nødvendighet: for Gud elsker en munter giver.

13. Korinter 2:12:
10 Derfor gleder jeg meg over svakheter, bebreidelser, nødvendigheter, forfølgelser, nød i Kristi skyld; for når jeg er svak, da er jeg sterk.

14. Ordspråkene 15:23:
23 En mann gleder seg over svaret av munnen, og et ord som er talt i rette tid, hvor bra er det!

15. Salme 32: 7:
7 Du er mitt gjemmested; Du skal bevare meg for trøbbel; Du skal omgå meg med frelselsanger. Selah.

16. Romerne 12:15:
15 Gled deg med dem som gleder seg, og gråt med dem som gråter.

17. Romerne 15:32:
32 For at jeg kan komme til deg med glede ved Guds vilje og med deg bli forfrisket.

18. Salme 119: 111:
111 Dine vitnesbyrd har jeg tatt som en arv for alltid, for de er mitt hjertes glede.

19. Galaterne 5: 22-23:
22 Men Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, langvarighet, mildhet, godhet, tro, 23 saktmodighet, temperament: mot slike er det ingen lov.

20. Salme 149: 4:
4 For Herren gleder seg over sitt folk; han vil forskjønne de saktmodige med frelse.

 

 


Forrige artikkel20 bønnepunkter for overnaturlig unnfangelse
Neste artikkelTopp 20 bibelvers om nåde
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt alle troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.