Topp 10 bibelvers om fristelse kjv

0
7604

1. Korinter 10:13:
13 Det er ingen fristelser som har tatt eder, men det som er vanlig for mennesker; men Gud er trofast, som ikke vil la deg bli fristet over at du kan; men vil også med fristelsen gjøre en måte å rømme på, slik at dere kan være i stand til å bære den.

Hver kristen prøver hardt å overvinne fristelser, så lenge du og jeg puster, vil vi alltid bli fristet. Det er ikke en synd å bli fristet av djevelen, eller å føle seg fristet, det er bare en synd når vi gir etter for fristelsen. Men vi må vite dette at Gud ikke er sint på oss på grunn av våre synder, han elsket oss selv som syndere Romerne 5: 8, men sannheten er at han vil at vi skal overvinne fristelser, Gud hater synden, men han elsker synderen . Dagens 10 beste bibelvers om fristelse kjv vil lede oss når vi ser Guds sinn om denne saken.

Når du studerer disse bibelversene, vennligst vet dette, Gud frister ikke oss, han frister ikke med det onde og kan ikke fristes av det onde. Jakob 1:13. Vi blir fristet av våre egoistiske ønsker, mottar nåde i dag for å overvinne fristelser. Les og bli velsignet.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Topp 10 bibelvers om fristelse kjv

1. Korinter 1:10:
13 Det er ingen fristelser som har tatt eder, men det som er vanlig for mennesker; men Gud er trofast, som ikke vil la deg bli fristet over at du kan; men vil også med fristelsen gjøre en måte å rømme på, slik at dere kan være i stand til å bære den.

2. Jakob 1:12:
12 Velsignet er mannen som holder på fristelsen; for når han blir prøvd, skal han motta livets krone, som Herren har lovet dem som elsker ham.

3. Jakob 1:13:
13 La ingen si når han blir fristet: Jeg blir fristet av Gud; for Gud kan ikke bli fristet med det onde og heller ikke friste noen.

4. Ordspråkene 6:28:
28 Kan man gå på varme kull, og føttene hans ikke bli brent?

5. Markus 7: 20-23:
20 Og han sa: Det som kommer ut av mannen, som forurenser mannen. 21 For innenfra, ut av menneskers hjerte, gå frem onde tanker, utroskap, utukt, mord, 22 tyverier, begjær, ugudelighet, bedrag, sludder, et ondt øye, spott, stolthet, tåpelighet: 23 Alle disse onde tingene kommer fra innen og urene mannen.

6. Matteus 26:41:
41 Våk og be, så dere ikke kommer i fristelse. Ånden er villig, men kjødet er svakt.

7. Salme 38: 9:
9 Herre, alt mitt ønske er foran deg; og mitt stønn er ikke skjult for deg.

8. Jakob 1:3:
3 Når du vet dette, at prøvelsen av din tro virker tålmodighet.

9. Lukas 4: 2:
2 Å være førti dager fristet av djevelen. Og i de dager spiste han ingenting; og da de var slutt, sultet han etterpå.

10. Matteus 6:13:
13 Og led oss ​​ikke i fristelse, men frelser oss fra det onde. For ditt er riket og makten og æren for alltid. Amen.

 

 


Forrige artikkelTopp 20 bibelvers om nåde
Neste artikkel20 mfm bønnpoeng for visum
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.