30 bønnepoeng for gjennombrudd

11
17052

Salme 143: 7-9:
7 Hør meg raskt, Herre! Min ånd svikter; skjul ikke ditt ansikt for meg, så jeg ikke blir som dem som går ned i gropen. 8 Få meg til å høre din kjærlighet om morgenen; For i deg stoler jeg på: få meg til å kjenne veien jeg skal gå; for jeg løfter min sjel til deg. 9 Frels meg, Herre, fra mine fiender. Jeg flykter til deg for å gjemme meg.

Denne 30 bønnepunktene for alle runde gjennombrudd er for de som ønsker gjennombrudd. Hvis du også vil se Guds mektige hånd overvelde livet ditt, er dette bønnepunktet for deg. Be dem med sterk tro i dag og forvent ditt eget gjennombrudd.

30 bønnepoeng for gjennombrudd

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1. La alle mennesker som utgjør meg som Gud i livet mitt bli trukket ned i Jesu navn.

2. Jeg ødelegger enhver aktivitet fra djevelen som kjemper gjennom mitt gjennombrudd i Jesu navn

3. Jeg erklærer at jeg bare skal være hodet i alle mine anstrengelser i Jesu navn.

4. Jeg avvæpner hver familiesterke som kjemper mot mitt gjennombrudd i Jesu navn.

5. Jeg beordrer enhver overvåkningsånd som følger opp min fremgang, bli blendet for alltid i Jesu navn.

6. La din mektige gunsthånd opprettholde meg i alle mine anstrengelser

7. Jeg erklærer at jeg aldri skal svikte i livet i Jesu navn.

8. Jeg erklærer at denne måneden vil favorisere meg på alle sider i Jesu navn

9. Jeg erklærer at jeg fra nå av skal utmerke meg i alt jeg gjør i Jesu navn.

10. Jeg erklærer at mine skjebnehjelpere lokaliserer meg nå i Jesu navn

11. Jeg erklærer at jeg aldri vil mangle penger igjen i Jesu navn

12. Jeg erklærer at jeg har et godt sinn i Jesu navn.

13. Jeg er et favoritt barn av min Fader Gud, derfor vil jeg ikke svikte i livet i Jesus navn.

14. Større er han som er i min enn han som er i verden, derfor er jeg seier i livet

15. Jeg erklærer at jeg i livet alltid vil være på rett sted og til rett tid

16. Intet våpen som er utformet mot mitt allround gjennombrudd, skal aldri blomstre

17. Jeg tauser alltid fienden som taler mot min suksess

18. Jeg erklærer at jeg er en allround suksess

19. Jeg erklærer at ideene jeg trenger for å styre min verden, lokaliserer meg nå i Jesu navn.

20. Jeg er velsignet og en velsignelse for min generasjon i Jesus navn

21. Jeg avviser fattigdom i Jesu navn

22. Jeg avviser fiasko i Jesu navn

23. Jeg avviser tilbakeslag i Jesu navn

24. Jeg avviser uflaks i Jesu navn

25. Jeg avviser latskap i Jesu navn

26. Jeg avviser fruktløs arbeid i Jesu navn

27. Jeg avviser forsinkelser i Jesu navn

28 aksepterer velstand i Jesu navn

29. Jeg godtar fremgang i Jesu navn

30 Jeg aksepterer hele gjennombrudd i Jesu navn.

Takk far for at du svarte meg i Jesus navn.

 

 


annonser

11 KOMMENTARER

 1. Er 46 år fra Nigeria, er ennå ikke gift med barn, vær så snill, jeg trenger bønner for å bryte meg løs fra dette problemet.

 2. Dine bønner om åndelig gjennombrudd, hvordan kan jeg fokusere på dem, ting er ikke slik det skal være, alt jeg ender ikke alltid med å være dårlig for meg, universitetsutdannelsen min tok meg 10 år å fullføre et 4-årig program og jeg kom bare ut med Pass, oppfyller ikke jobben jeg takket være Gud mine behov, før jeg samler inn lønn, er jeg allerede i dybden, damen jeg fant å gifte meg med gir problemer med brudeprisen, og jeg har ikke penger @ hånd for å gjøre hva som helst. Pls jeg trenger hjelp

 3. kjære Gud

  Hvor ellers må jeg gå for å søke hjelp, det er ingen som deg. Du er den som har ord fra evig liv. Herre Jesus, jeg tror at du er Guds hellige. Jeg vil være trygg med vitende om at han som er i meg er mye kraftigere enn noe jeg møter i dette livet.

  Ære være den høyeste, vår frelser og Den hellige ånd, slik den var i begynnelsen, er nå og for alltid.

  I Faderens, Sønnens og Den Hellige Ånds navn ...
  Amen

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her