20 Leveringsbønner for de tapte sauene

0
20772

Lukas 15: 14-32:

14 Og da han hadde tilbrakt alt, oppsto det en sterk hungersnød i det landet; og han begynte å være savnet. 15 Og han gikk og slo seg sammen med en innbygger i det landet; og han sendte ham inn i åkrene sine for å mate svin. 16 Og han ville ønske å ha fylt magen med skallene som svinene spiste, og ingen ga ham. 17 Og da han kom til seg selv, sa han: Hvor mange innleide tjenere til min far har brød nok til overs, og jeg omkommer av sult! 18 Jeg vil reise mig og gå til min far og si til ham: Far, jeg har syndet mot himmelen og foran deg. 19 Og jeg er ikke mer verdig å bli kalt din sønn. Gjør meg som en av dine leide tjenere. 20 Og han stod opp og kom til sin far. Men da han ennå var en god vei, så faren ham og hadde medfølelse og løp og falt på nakken og kysset ham. 21 Og sønnen sa til ham: Far, jeg har syndet mot himmelen og for dine øyne, og er ikke mer verdig å bli kalt din sønn. 22 Men faren sa til sine tjenere: Ta frem den beste kappen og ta den på ham; og la en ring på hånden hans og skoene på føttene. 23 Og før hit den fete kalven og drep den; og la oss spise og være lykkelige. 24 For denne sønnen min var død og lever igjen; han var tapt, og blir funnet. Og de begynte å være lystige. 25 Nå var hans eldste sønn i marken, og da han kom og nærmet seg huset, hørte han musikk og dans. 26 Og han ringte en av tjenerne og spurte hva disse tingene betydde. 27 Og han sa til ham: Din bror er kommet; og faren din drepte den fete kalven, fordi han har mottatt ham i god og frisk tilstand. 28 Og han var sur og ville ikke gå inn; derfor gikk faren ut og bedrøvet ham. 29 Og han svarte og sa til sin far: Se, i mange år tjener jeg deg, og jeg har aldri overtrådt ditt bud; men du har aldri gitt meg et barn, så jeg kunne bli glad med vennene mine. 30 Men så snart da denne sønnen din var kommet, som har slukt din leve med skjøger, har du drept den fete kalven for ham. 31 Og han sa til ham: Sønn, du er alltid med meg, og alt jeg har, er ditt. 32 Det ble møtt at vi skulle glede oss og være glade; for denne broren din var død og er i live igjen; og gikk tapt, og blir funnet.

Jeg måtte sitere ovennevnte lange skrifter for at vi skal forstå disse bønnene effektivt. Disse 20 frelsesbønnene for mistet sau er en aggressiv bønn som vi ber om frelse for en tapt sjel. Det er visse mennesker som kanskje aldri blir frelst med mindre det skjer noe rart med dem. Det krevde et radikalt møte for å bli frelst. Apostlenes gjerninger 9: 5. Skriften ovenfor i Lukas 15 forteller oss at den fortapte sønnen husket hjem da han begynte å lide. La meg være rask med å si dette, Gud skader ikke sin skapelse (mennesker) bare for å redde dem, Bibelen sier at det er Herrens godhet som fører oss til omvendelse Romerne 2: 4. Men sannheten er dette, alle syndere vil alltid bli utsatt for djevelens angrep, det vil alltid være frustrasjoner og tomrom i syndernes liv. Disse bønnene er en veldig strategisk bønn hvor de vil be om at Gud bruker disse utfordringene for å trekke dem til seg selv. Vi ber også om at Gud arresterer dem og viser seg for dem i visjoner og åpenbaringer. Dette er grunnen til at vi ber disse bønnene.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Hvis du har en kjær som er mistet i synd, be disse utløsningsbønnene for den tapte sauen for ham / henne. Når du ber disse bønnene, vil Gud arrestere dem, han vil bruke frustrasjonene i livet til å trekke dem til seg selv. Gud kan til og med motstå dem for å redde dem. Ikke gi opp de tapte, be denne bønnen med tro i dag og forvent øyeblikkelige vitnesbyrd.

20 Leveringsbønner for de tapte sauene

1. Far, jeg ber om at (nevn personens navn) ikke vil finne fred før han kommer tilbake i omvendelse til sin Skaper.

2. Jeg beordrer enhver ond venn som forvirrer (Nevn personens navn) å bli skilt fra ham / henne, i Jesu navn.

3. La Guds engler oppstå og sperre banen (Nevn personens navn) med stor motstand til han / hun løper tilbake til Frelseren, i Jesu navn.

4. La alle rare elskere begynne å unngå (Nevn personens navn) fra i dag, i Jesu navn.

5. Herre, la din guddommelige dom falle over alle onde samarbeidspartnere som forvirrer (Nevn navnet på personen)

6. O Herre, bygg en hindringsmur rundt (Nevn personen navnet) slik at han ikke kan utføre ugudelig aktivitet.

7. La alt det gode som (Nevn navnet på personen) nyter, og herder hans hjerte til sannheten trekkes tilbake, i Jesu navn.

8. La (Nevn personens navn) bli syk alle former for alkohol eller bruk av vanedannende materiale, i Jesu navn.

9. Jeg bryter enhver forbannelse over livet til (Nevn personens navn) i Jesu mektige navn.

10. La englene til den levende Gud begynne å forfølge alle demoner som kurerer (Nevn personens navn) i Jesu navn.

11. Herre, gå tilbake til grunnlaget for sitt liv og utfør de nødvendige kirurgiske operasjoner i Jesu navn.

12. Jeg binder enhver sterkmann som militerer mot frelsen til disse tapte sauene, i Jesu navn.

13. La enhver demon av ødeleggelse i hans / hennes liv bli ødelagt i Jesu navn.

14. Kjære Herre, arrester denne selv når du arresterte Saul som ble post! E Paul, i Jesu navn.

15. Hver ond effekt av ytre forstyrrelser i livet hans blir nøytralisert i Jesu navn.

16. Jeg lammer enhver arkitekt av konflikt og fiendtlighet i livet hans, i Jesu navn.

17. La enhver ond makt som prøver å dra ham / henne til helvete bli stoppet og kastet ut, i Jesu navn.

18. Far, redd denne tapte sauen og ta all ære i Jesu navn.

19. Far, la frelse av disse tapte sauer føre til frelse for mange andre i Jesu navn.

20. Takk Jesus for frelsen.

 

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.