20 Bønnpunkter for selvutfrielse

3
12797

Salme 139: 23-24:
23 Søk meg, Gud, og kjenn mitt hjerte; prøv meg og kjenn tankene mine. 24 Og se om det er noen ond vei i meg, og led meg på den evige veien.

Åndelig egenevaluering er veldig viktig i vårt kristne liv. Vi må aldri undervurdere kjødets rolle (syndige natur) i vår vandring med Gud. Fra tid til annen må vi vurdere oss selv åndelig for å se hvor vi trenger forbedring i livene våre. Denne 20 selvutfrielse bønnepunkter vil tjene som en guide til vår personlige utfrielse. Disse bønnepunktene for utfrielse vil hjelpe oss når vi engasjerer den hellige ånd for å rense oss for all urettferdighet og alle former for egoisme i livene våre.

Husk at hvis vi sier at vi er uten synd, bedyrer vi oss selv og sannheten er ikke i oss 1 Johannes 1: 8-9. Vi må alltid levere oss selv og rense oss når vi kjører disse frelsesløpene. Det er her viktig å merke seg at dette ikke betyr at vi er syndere, eller at Gud vil avvise sine barn, nei, det er ganske enkelt en selvforbedringsbønn. En bønn som holder oss på sjekk og minner oss om at vi er svake, men han er sterk, en bønn som stadig holder oss helt avhengige av Gud. Guds kjærlighet til barna hans er konstant, men vi må fortsette å være avhengige av ham i bønnene om at hans kjærlighet kontinuerlig vil strømme fra oss til andre. Disse bønnepunktene for selvutfrielse vil forbedre ditt kristne liv. Be det ofte og be det med tro. Jeg ser Kristus reflektere i deg i dag amen.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

20 Bønnpunkter for selvutfrielse

1. Jeg løslater meg fra alle forfedres forbindelser som negativt påvirker mitt kristne liv, i Jesu navn.
2. Jeg frigjør meg fra enhver demonisk forbindelse som kommer fra foreldrenes religion og som påvirker livet mitt negativt, i Jesu navn.
3. Jeg løslater meg fra demonisk forbindelse som stammer fra mitt tidligere engasjement i enhver demonisk religion, i Jesu navn.

4. Jeg bryter og løsner meg fra enhver form for synd som påvirker mitt kristne vitnesbyrd, i Jesu navn.

5. Jeg frigjør meg fra alle onde foreninger, i Jesus'name

6. La hvert satanisk angrep mot livet mitt være fruktløst i Jesu navn.

7. La hver fiende i mitt liv og skjebne som søker min undergang bli fullstendig ødelagt av kraften i Herrens Jesu blod.

8. Jeg befaler hver onde plantasje i livet mitt, kom ut, i Jesu navn!

9. Alle onde fremmede i livet mitt, jeg og du skal komme ut nå i Jesu navn.

10. Med den hellige ånds kraft, plasserer jeg mitt kjød under underkastelse i Jesu navn.

11. Min far, fritt meg kontinuerlig fra alle former for fristelser i Jesu navn.

12. Jeg renser meg fra hver onde deponering av djevelen i Jesu navn.

13. La alt negativt materiale som sirkulerer i blodstrømmen min skylles ut av Jesu blod, i Jesu navn.

14. Jeg dekker meg med Jesu blod, i Jesu navn.

15. Far la din salving flyte fra kronen på hodet mitt, til sou! Av føttene mine, som bryter hvert trellok i livet mitt i Jesu navn.
16. Jeg kuttet meg fra enhver form for åndelig latskap i Jesu navn.

17. Jeg avskåret meg fra enhver ånd av lyst i Jesu navn. Jeg avskåret meg fra enhver forførende ånd i Jesu navn.

18. Hellig ånd ild, rens livet mitt i Jesus navn.

19. Jeg hevder min fullstendige befrielse, i Jesu navn, fra alle demoniske ånder i Jesu navn

20. Jeg bryter taket på enhver ond kraft over livet mitt, i Jesus-navnet.

Takk Jesus for min totale befrielse.

 

 


3 KOMMENTARER

  1. Denne bønnen jeg nettopp var ferdig med å ha forandret livet mitt fullstendig, jeg blir utfridd, Amen.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.