Leveringsbønn peker mot ekteskapsinntrengere

2
6794

Det Gud har slått sammen, la ingen mennesker slå over. Imidlertid er det ikke tilfellet med mange ekteskap i dag. Djevelen har plantet mange demoniske menneskelige agenter i ekteskap for å spre disse ekteskapene. De kalles ekteskapsinntrengere. I dag kommer vi til å engasjere disse frelsespoengene mot frelse ekteskap inntrengere. Enhver merkelig mann eller kvinne i ekteskapet ditt må arresteres med brann i Jesu navn.

Du må oppstå i tro når du ber om denne utfrielsesbønnen. Vi tjener en Gud som svarer på bønner. Jesaja 66: 7-8 forteller oss at så snart Sion kjørte i bønner, førte hun frem. Inntil du reiser i bønner, vil djevelen fortsette å trenge inn i hjemmene dine. Du må motstå ham i dag, og denne utfrielsesbønnens poeng mot ekteskapsinntrengere vil jage djevelen ut av ekteskapet ditt for alltid i Jesus navn. Jeg ser frem til å lese vitneforklaringene dine.

Leveringsbønn peker mot ekteskapsinntrengere

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1. Far, jeg takker deg fordi jeg vet at du kommer til å gripe inn i mitt ekteskap gjennom disse bønnepunktene i Jesu navn.

2. Jeg ødelegger alt som vil stå mellom meg og mine bønner nå, i Jesu navn.

3. Nåden å be til gjennombrudd i mitt ekteskap, faller på meg nå, i Jesu navn.

4. Herre Jesus, jeg inviterer deg til å hjelpe meg i alle vanskelige situasjoner i mitt ekteskap.

5. Alle mine ekteskapsegenskaper, som den rare kvinnen satt på, trekker jeg dem tilbake, i Jesu navn.

6. Jeg trekker tilbake fred, harmoni, enhet, kjærlighet og kontinuitet mellom min mann / kone og den rare kvinnen / mannen, i Jesu navn.

7. Herre Jesus, la den rare og uhellige kjærlighetsforholdet mellom mannen min / kona og enhver merkelig kvinne / mann nå ta slutt !!! I Jesu navn.

8. Jeg trekker favoritten til mannen min / kona fra den rare kvinnen / mannen i Jesu navn.

9. Jeg står imot enhver polygamimakt, i Jesu navn.

10.Alle åndelige onde piler som blir avfyrt fra den rare kvinnen / mannen som for tiden er i mitt ekteskap, mister grepet om ekteskapet mitt og gå tilbake til avsenderen din, i Jesu navn.

11. La forvirring være mye for enhver merkelig kvinne som militerer mot mitt ekteskap.

12. La uopprettelig splittelse være mellom min mann / kone og den rare kvinnen / mannen i Jesu navn.

13.Angel of God, gå med en gang og koble forholdet mellom min mann / kone og den rare kvinnen / mannen, i Jesu navn.

14. Hver merkelig kvinne / mann som militerer mot mitt ekteskap, motta Guds dom i Jesu navn.

15.Jeg annullerer enhver ond dom som er mot meg i mitt ekteskap, i Jesu navn.

16. La alle hindringene for manifestasjonen av min gjenopprettelse til mitt rettmessige hjem vike fra meg og mitt ekteskap, i Jesu navn.

17.Lions av Juda, fortær hver falske løve av den rare kvinnen som brøler mot ekteskapet mitt, i Jesu navn.

18. Torden og Guds ild, begynn å spre i stykker, hver borg av den rare kvinnen / mannen i hjertet av min mann / kone, i Jesu navn.

19.Du demoner som gir energi til forholdet mellom min mann / kone og enhver merkelig kvinne / mann, gjøres impotente og blir stekt av Guds ild, i Jesu navn.

20. Engler av den levende Gud, børste kjærligheten til den rare kvinnen fullstendig

21. Herre Jesus, skap et nytt hjerte i mannen min / kona i Jesu navn.

22.Hver åpen dør som den fremmede kvinnen bruker for å få grunn i min mann / kones liv og i mitt hjem, motta Jesu blod og bli lukket, i Jesu navn.

23.Gud av nybegynnelser, begynn en ny ting i mitt ekteskapelige liv, i Jesu navn.

24. Blod av lammet, strøm inn i grunnlaget for mitt ekteskapelige liv og gi det en ny leieforhold i Jesu navn.

25. Herre, la ditt rike bli opprettet i mitt ekteskap, i Jesu navn.

26. Herre, lag en mur av ild mellom mannen min / kona og den rare kvinnen / mannen, så de kan skilles for alltid.

27.Hvert ondt slør som dekker ansiktet til mannen min / kona, mottar Guds ild; og brenn til aske, i Jesu mektige navn.

28.Jeg gjenvinner alle mine juridiske rettigheter som kvinne / mann i huset fra hendene på den rare kvinnen / mannen, i Jesu navn.

29. Hver ødeleggelsesfelle som er utformet mot min mann / kone av den merkelige kvinnen / mannen, mislykkes, i Jesu navn.

30. La steinene fra Guds ild finne hodene til mine husholdningsslanger i Jesu navn.

Takk Jesus for at du reddet ekteskapet mitt i Jesus navn.

 


2 KOMMENTARER

  1. Himmelske Far,
    Jeg bestemmer velsignelser, favoriserer velstand og helbredelse over livet mitt og barn. Jeg ber guddommelig inngripen i ekteskapslivet mitt. Jeg ber om at alle ekteskapsforbrytere blir gjort til skamme og at de blir returnert 7 ganger det de bevisst prøvde å gjøre mot meg. Jeg ber denne dødssirkelen som er orkestrert av skolen, og byen blir en sirkel av velsignelse for meg og min familie. Jeg ber om at kreften og hva som helst skadelige celler og bakterier i kroppen min tørker opp, og jeg blir helbredet. Jeg ber om at de forbannelser som blir talt over livet mitt Nehemiah 13: 2, en forbannelse skal bli en velsignelse. Jeg ber om at alle raseepitoner blir utsatt. Eventuell utnyttelse av gjengjeldelse av misbruk vil jeg bli kompensert for. Jeg ber de som prøver å misbruke og stjele eiendom og arv fra meg blir utnyttet, misbrukt og gjengjeld ... akkurat som de har gjort meg. Nådeløs og uberettiget. Jeg ber om jeg blir straffet for noe uten behørig prosess ... som den spanske kvinnen som jobbet for allierte universelle Phillips 66 sa, det samme ville komme tilbake til dem. Jeg ber de som angriper meg, slå på hverandre. Og hva fienden betydde for mitt onde i livet mitt, ville bli en velsignelse. Jeg ber om at jeg blir forsømt riktig medisinsk behandling på grunn av løgner og rasemessige innbegreper ... det vil bli offentlig utsatt. Og eventuelle løgner om barna mine som blir fortalt .. sannheten vil komme ut offentlig. Og kvinner som har affærer med mannen min, vil bli ydmyket offentlig på samme måte som de gjorde med meg. 979 318 1230. Jeg ber om mannen min jobbet mot meg for å skade meg .. det vil bli utsatt. Hvis hans intensjoner var å skade meg og bruke meg ... vil det bli avslørt offentlig som korrupt kriminell aktivitet. De har telefonen min og ip-adressen min overalt. Og han lyver om kvinnene han sover med. Så jeg ber om eksponering i fiendens leir. Ingenting av dette måtte gjøres. Det var et raseshow og maktmisbruk og helsetjenester. Når alt du måtte gjøre var å holde din hypokratiske ed og behandle meg ... oss tilsvarende og privat som mann og kone. Så jeg ber Gud avsløre ham hvis han jobbet som min fiende i stedet for min ektefelle. Og å oppløse så kjeder av utroskap og sjelebånd til andre kvinner. Som prøver å kontrollere ... mannen min. For det meste latinamerikanere. Og jeg takker Gud for at ekteskapet ble gjenopprettet ... og restaureringen av familien min.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.