20 bønnepunkter for å ødelegge fibroider

4
23019

Fibroid er en satanisk vekst i en kvinnes kropp, som ofte forårsaker unnfangelsesproblemer som spontanaborter og vanskeligheter med å føde barn. Dette er en plage av djevelen, i dag skal vi be 20 bønnepunkter for å ødelegge fibroids. Med disse bønnepunktene kan du føre effektiv åndelig krigføring mot demonen bak fibroids. Guds ord forteller oss at ved nevnelsen av navnet Jesus Kristus, må hvert kne bøye seg, navnet på Jesus er over alle andre navn, inkludert navnet “fibroid”.

Be derfor denne bønnen med tro i dag. Forbann alle fibroider i kroppen din og be dem om å bli spylt ut i Jesu navn. Irettesett hver demon fra helvetes gropen for at jeg kan være ansvarlig for all satanisk vekst i systemet ditt. Forkynn din frihet i Jesu navn. Disse 20 bønnepunktene for å ødelegge fibroider vil gi deg evighet. Jeg gleder meg til at du deler vitnesbyrdene dine.

20 bønnepunkter for å ødelegge fibroider

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1. Far, jeg takker deg for at jeg vet at du alltid hører meg, ta all ære i Jesus.
2. Jeg gjenvinner hvert organ i kroppen min fra hendene på husholdningens ondskap, i Jesu navn.
3. Hvert ondt grep i livet mitt, løs ditt grep, i Jesu navn.
4. Jeg styrter enhver demonisk dom rettet mot ethvert organ i kroppen min, i
5. Hellig ånds ild, ødelegg alle plageplager i mitt liv, i Jesu navn.
6. Jeg nekter alle onde design og etiketter som blir lagt på livet mitt, i Jesu navn.
7. Jeg har spist bevisst eller ubevisst fra fiendens bord nå ut i livet mitt, i Jesu navn.
8. Jeg demonterer enhver demonisk motstand mot mitt ekteskap og fruktbarhet i Jesu navn.
9. Jeg kastet alle ånder bak problemene mine i dommens ild, i Jesu navn.
10. La blodet, ilden og det levende vannet fra den høyeste Gud vaske systemet mitt rent fra: - ulønnsom vekst i livmoren min, onde avsetninger fra åndsmannen, onde stempler, etiketter og blekk, urenheter ervervet fra foreldres forurensning, ondskap plantasje, sataniske giftstoffer i Jesu navn.
11. La hvert organ i kroppen min bli for varm til at noe ondt kan bo i Jesu navn.
12. Enhver ond vekst i livet mitt, bli rykket opp med ild i Jesu navn.


13. La kroppen min forkaste enhver ond bolig, i vår mektige Jesus Kristus mektige navn.
14. Jeg fordriver enhver satanisk forekomst i tarmen min, i Jesu navn.
15. Jeg bortvise enhver satanisk forekomst i forplantningsorganene mine, i Jesu navn.
16. Jeg fordriver enhver satanisk forekomst i mitt liv, i Jesu navn.
17. Du utenlandske hånd lagt på mitt liv, løslat meg, i Jesusis navn.
18. La et kreativt mirakel skje i mitt liv og reproduktive system, i Jesu navn.
19. Far, jeg ber deg i Jesu Kristi navn om å sende ut dine engler og få dem til å bli avdekket og ødelegge alle onde lagringsfartøyer mot meg.
20. Jeg binder og gjør ubrukelig hver sterkmann som er tildelt livmoren min, forplantningssystemet og ekteskapslivet, i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

4 KOMMENTARER

  1. Vær så snill om du kan be for meg. Jeg lider av fibroider. Det har gått 4 måneder jeg har prøvd å bli gravid. Jeg kjenner fibroidene på venstre side av kroppen min. Dette hindrer meg i å få en baby. Jeg trenger Guds trekk akkurat nå.

  2. Vær så snill å be for meg for det onde som heter friboider som lider livet mitt. Siden i fjor prøvde jeg å bli gravid, men denne onde friboidene er forsinkelse, vær så snill å be for meg

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.