20 Bønnepunkter mot forbannelsens forbannelser

1
18503

Forfedres forbannelser er konsekvenser som vi lider som et resultat av våre forfedres synder. Ikke bli lurt, disse forbannelsene er reelle. Mange familier har vært plaget med generasjonsproblemer, og de har blitt holdt fanget av djevelen. Men jeg har gode nyheter, i dag vil disse 20 bønnepunktene mot forfedres forbannelser gi deg. Vet dette, du er en ny skapelse, gamle ting er borte og alle ting har blitt nye. Du vet lenger trenger å lide for dine fedres synder og grusomheter. I Esekiel 18: 1-32 gjorde Gud det klart at hans barn ikke lenger vil lide av deres fedres synder. Han sa at sjelen som synder, skal dø.

Derfor, mine brødre, dere må reise dere i bønner og avvise forfedringsbyrder, bruk disse bønnepunktene mot forfedres forbannelser for å føre åndelig krigføring. Djevelen er en sta ånd, han vil fortsette å komme mot deg til du begynner å motstå ham voldsomt. Du må voldsomt motstå djevelen i bønner, og denne bønnen er en flott måte å starte på. Be det med all tro du har, fortsett å erklære din frihet fra alle forfedres forbannelser og generasjons forbannelser. Still din jord i tro og se at din Gud gir deg seier.

20 Bønnepunkter mot forbannelsens forbannelser

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1. Jeg løslater meg fra alle forfedres forbannelser, i Jesu navn.


2. Jeg frigjør meg fra alle forfedre forbannelser som kommer fra foreldrenes religion, i Jesu navn.

3. Jeg løslater meg fra alle forfedres forbannelser som stammer fra mitt tidligere engasjement i enhver demonisk religion, i Jesu navn.

4. Jeg bryter og løsner meg fra hver avgud og tilhørende tilbedelse i fedrene mine, i Jesu navn.

5. Jeg frigjør meg fra alle forfedres forbannelser fra drømmen, i Jesu navn.

6. La hvert satanisk angrep mot livet mitt i mine drømmer som påvirker livet mitt negativt bli ødelagt nå i Jesu navn.,

7. La alle forfedres krefter som er plantet i familien min bli utrullet nå av Guds mektige hånd i Jesu navn.

8. Jeg beordrer alle demoniske frø i livet mitt å komme ut fra sine røtter, i Jesu navn!

9. Alle onde fremmede i kroppen min, kom ut fra skjulestedene dine, i Jesu navn.

10.Jeg skiller meg fra enhver ond lenke jeg deler med mine forfedre, i Jesu navn.

11. Ved Jesu blod skyller jeg systemet fra all åndelig og fysisk gift i Jesu navn.

12. Jeg hoster og kaster opp all mat som spises fra djevelens bord, i Jesu navn.

13. La alle negative materialer som sirkulerer i blodomløpet mitt, bli evakuert, i Jesu navn.

14.Jeg dekker meg med Jesu blod, fra hver forfedres forbannelse i Jesu navn

15. Hel ild fra ånden, brenn fra toppen av hodet til foten min og redde meg fra alle forfedres forbannelser i Jesu navn.

16.Jeg kuttet meg bort fra enhver ånd av fattigdom fra min forfedres linje i Jesu navn.

17.Jeg avskåret meg fra hver stammeånd og forbannelse, i Jesu navn.

18.Jeg kuttet meg bort fra enhver territoriell ånd og forbannelse, i Jesu navn.

20.Jeg påstår min fullstendige befrielse fra ånd av tilbakeblikk i Jesu navn.

Takk Jesus.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel30 bibelvers om evig liv kjv
Neste artikkel30 bønnepunkter for helbredelse og utfrielse
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

  1. Ε ποια σειρά διαβάζω τις προσευχές Καλημέρα σας και ευχαριστώ

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.