14 Leveringsbønn fra økonomisk gjeld

3
30735

Dårlig gjeld er virkelig en veldig dårlig ting. Ingen vil være i det. Denne 14 utfrielsesbønnen fra kl økonomisk gjeld kommer til å gi deg mulighet til å gå vekk fra det sataniske gjeldsoket. Det er mange kristne i dag som blir holdt fanget av gjeldsok, de kan ikke reise seg fordi de er blitt slaver for sine långivere. Denne utfrielsesbønnen vil levere deg. Det er også viktig å merke seg at det er noen dårlige valg og vaner som setter oss i dårlig gjeld. Det er noen dårlige beslutninger som setter oss i dårlig gjeld.

Valg som ekstravagante utgifter, leve over dine midler, dårlig sparingskultur, dårlig pengestyring, være for grådig osv. For at du skal bli frelst, må du omvende deg fra disse dårlige vanene og be Gud om å hjelpe deg med å lære deg gode vaner. Denne 14 utfrielsesbønnen fra økonomisk gjeld vil ikke fungere for deg før du er klar til å omvende deg fra dine gamle måter. Når du ber denne frelsesbønnen i dag, ser jeg at du går ut av gjeld i Jesu navn.

14 Leveringsbønn fra økonomisk gjeld

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1). Herre, befri meg fra disse fjellene av gjeld i Jesus navn.


2). Herre, vis meg hvordan jeg kan betale opp disse gjeldene i livet mitt. Fjern fattigdom og tilbakeblikk fra meg i Jesus navn.

3). Herre, ikke la meg være en slave for mine långivere, redd meg fra disse gjeldsfjellene i dag i Jesus navn.

4). Jesus Kristus, Davids sønn, vær barmhjertig med meg og slett alle spor av gjeld i mitt liv i Jesu navn.

5). Herre, vend sorgen min til å danse og fjern min sekk med gjeld i dag i Jesus navn.

6). Å, Herre, hør mitt rop i dag, tilgi meg for alle dårlige valg jeg har tatt for å være i denne situasjonen, lever meg, Herre på grunn av din nåde i Jesus navn

7). Herre, dra meg ut av nettet av gjeld i Jesus navn.

8). All irettesettelse av gjeld i livet mitt skal komme til en slutt denne måneden i Jesu navn.

9). Jeg erklærer at ved Kristus uten bemerkning, skal hver gjeld i livet mitt slettes i Jesu navn.

10). Herre, ikke døm meg etter min tro på min gjeld. La barmhjertighetsregnet falle på meg i dag i Jesus navn.

11). Herre, utfør nok et mirakel igjen som vil betale og avlyse all min gjeld i Jesu navn.

12). Herre, rør hjertet til alle kreditorene mine for ikke å være fiendtlige mot meg før de får tilbake pengene sine i Jesus navn.

13). Nå barmhjertighetens Gud, la kreditorene mine bli rørt med medfølelse over gjeldene mine i Jesus navn.

14). Far, jeg takker deg for at du har levert meg fra flere gjeld i Jesus navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

3 KOMMENTARER

  1. Kredit olish haqida o'ylayapsizmi? Siz bank tomonidan rad etilganmisiz? Qarz olish kerakmi, lekin kerakli pulni qayerga olish kerakligini bilmayapsizmi? Kredit qidirishni boshlash uchun yaxshi joylardan biri - bu Wells Fargo moliya firmasi bo'lib, u dunyo aholisiga 2% dan past creditlar berib, 1 yildan 20 yilgacha bo'lgan muddat 5 dan 100 000 000 gacha. bugun biz bilan bog'laning (wellfargofinacefirm@gmail.com) yoki Whatsapp raqami: +967737371424
    48 soat ichida kredit oling

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.