Daglig lesing av bibelen 17. oktober 2018

0
11398

Vår daglige bibellesning i dag er hentet fra Salme 137: 1-9 og Salme 138: 1-8. Dagens bibellesning fokuserer på bønnen om hjelp og beskyttelse. Salme 137 :, er en bønn for Jerusalem (symbolsk for kirken), om at Gud skal minnes henne og kjempe mot fiendene som søker å ta henne til fange. Vi må be for Kristi kirke, vi må be mot den demoniske invasjonen av helvetes porter mot kirken, vi må motstå kirkens fiender i bønner.

Salme 138: er også en bønn om hjelp, Gud har gitt oss sin hellige ånd for å hjelpe oss, vi må be til ham i Jesu navn om guddommelig hjelp ovenfra. Gud er en Gud som hjelper de fattige og fattige, Han griper inn når vi roper om hjelp, og han vil helt sikkert fullføre alt det som angår oss i dag og for alltid Amen.

Daglig bibellesning for KJV i dag


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Salme 137: 1-9:

1 Ved Babylons elver satte vi oss der, vi gråt da vi husket Sion. 2 Vi hengte harpene våre på pilene midt i den. 3 For der krevde de som førte oss bort i fangenskap en sang; og de som kastet bort, krevde glede for oss og sa: Syng oss en av Sions sanger. 4 Hvordan skal vi synge Herrens sang i et fremmed land? 5 Hvis jeg glemmer deg, Jerusalem, la min høyre hånd glemme sin list. 6 Hvis jeg ikke husker deg, la tunga klamre seg til taket på munnen min. hvis jeg ikke foretrekker Jerusalem over min største glede. 7 Husk, Herre, Edoms barn på Jerusalems dag; som sa: Rase det, raser det, til og med til grunnlaget. 8 O Babels datter, som skal ødelegges! lykkelig skal han være, som belønner deg slik du har tjent oss. 9 Lykkelig skal han være den som tar og smiler dine små mot steinene.

Salme 138: 1-8:

1 Jeg vil prise deg av hele mitt hjerte; for gudene vil jeg lovsynge dig. 2 Jeg vil tilbe mot ditt hellige tempel og prise ditt navn for din kjærlighet og for din sannhet; for du har forsterket ditt ord over alt ditt navn. 3 På dagen da jeg ropte, svarte du meg og styrket meg med styrke i min sjel. 4 Alle jordens konger skal prise deg, Herre, når de hører din munns ord. 5 De skal synge på Herrens veier, for stor er Herrens ære. 6 Selv om Herren er høy, har han allikevel respekt for de fattige; men den stolte kjenner han på avstand. 7 Selv om jeg vandrer midt i trøbbel, vil du gjenopplive meg; du skal strekke ut din hånd mot mine fienders vrede, og din høyre hånd skal frelse meg. 8 Herren vil fullføre det som angår meg; din miskunnhet, Herre, er evig; forlat ikke dine egne hender.

Daglige bønner:

Gi meg, Herre, når jeg roper til deg i dag, vis meg din barmhjertighet og kjærlige godhet. Stå opp Herre til mitt forsvar, la ikke mine fiender le av min undergang. I deg å Herre har jeg satt min lit, redd meg i dag og ta all ære i Jesu navn.

Daglig tilståelse:

Jeg erklærer at jeg aldri vil mangle hjelp i dag i Jesus navn
Skam skal ikke være min del i dag i Jesu navn
Jeg skal overvinne disse utfordringene i livet mitt i Jesu navn.
Alle som venter på å se meg vanæret, skal bli ydmyket offentlig i Jesu navn.
Jeg erklærer at jeg er overnaturlig beskyttet i Jesus navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.