50 bibelvers om mors frukt.

12
45503

1. Mosebok 28:XNUMX:

28 Og Gud velsignet dem, og Gud sa til dem: Vær fruktbare og former deg, og fyll på jorden og underkaste den; og ha herredømme

over havets fisk og over fuglene i luften og over alt levende som beveger seg på jorden.
Guds første velsignelse for menneskeheten var at vi er fruktbare og formerer oss. Vi har samlet 50 bibelvers om fruktbarhet i livmoren for å gjøre deg i stand til din pakt om fruktbarhet med Gud. Han sa jeg sitt ord om at ikke skal kaste der unge eller være ufruktbare i landet, Gud sa til og med at våre katter vil være fruktbare. Det er ikke Guds vilje at du skal være ufruktbar, taushet er en plage av djevelen. Så mens du leser disse bibelversene, oppfordrer jeg deg til å fortsette å forkynne fruktbarheten din i Kristus Jesus.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Studer disse bibelversene med bønn og forvent at Gud vil bringe sitt ord i livet. Det spiller ingen rolle de medisinske komplikasjonene i livmoren eller reproduktive organer, når du studerer disse bibelversene om livmorens fruktbarhet, vil Guds ord overstyre enhver medisinsk dom som blir gitt til deg i dag. Ikke vær redd, tro på det ordet har sagt om din fruktbarhet, og du skal se Guds manifestasjon i ditt liv i Jesu navn. Jeg gratulerer deg på forhånd med fruktbarheten.


50 bibelvers om mors frukt.

1). 1. Mosebok 28:XNUMX:
28 Og Gud velsignet dem, og Gud sa til dem: Vær fruktbare og former deg og fyll på jorden og underkaster den; og hersker over havfisken og over fuglene i luften og over alt levende ting som beveger seg på jorden.

2). 9. Mosebok 1:XNUMX:
1 Og Gud velsignet Noah og hans sønner og sa til dem: Vær fruktbare og former deg og fyll på jorden.

3). 9. Mosebok 7:XNUMX:
7 Og dere, bli fruktbare og bli mange! føre rikelig ut på jorden og bli mangfoldig deri.

4). 26. Mosebok 9: XNUMX:
9 For jeg vil ha respekt for dere og gjøre dere fruktbare og mangedoble dere og opprette min pakt med dere.

5). 1. Mosebok 22:XNUMX:
22 Og Gud velsignet dem ved å si: Vær fruktbare og bli mange og fyll vannene i sjøene, og la fuglene bli mange på jorden.

6). 8. Mosebok 17:XNUMX:
17 Få med deg alt levende som er med deg, av alt kjøtt, både fugl og storfe og alt kryp som kryper på jorden; at de kan avle seg rikelig på jorden og være fruktbare og formere seg på jorden.
7). Salme 127: 3-5:
3 Se, barn er en arv fra Herren, og livmorens frukt er hans lønn. 4 Som piler er i en mektig mann; det samme er ungdommens barn. 5 Lykkelig er mannen som har sitret full av dem; de skal ikke skamme seg, men de skal tale med fiendene i porten.

8). Salme 127: 3:
3 Se, barn er en arv fra Herren, og livmorens frukt er hans lønn.

9). 1. Mosebok 7: XNUMX:
7 Og Israels barn var fruktbare og økte rikelig og ble mange og vokste seg meget mektige; og landet ble fylt av dem.

10). 26. Mosebok 4:XNUMX:
4 Og jeg vil gjøre at ditt avkom skal formere seg som himmelens stjerner og gi ditt avkom alle disse landene; og i ditt ætt skal alle jordens nasjoner bli velsignet;

11). 26. Mosebok 24:XNUMX:
24 Og Herren åpenbarte seg for ham samme natt og sa: Jeg er din far Abrahams Gud; frykt ikke, for jeg er med deg og vil velsigne deg og formere ditt ætt for min tjener Abrahams skyld.

12). Salme 128: 3:
3 Din kone skal være som en fruktbar vinrank ved sidene av huset ditt; dine barn som olivenplanter rundt bordet ditt.

13). 7. Mosebok 13: XNUMX:
13 Og han vil elske deg og velsigne deg og multiplisere deg. Han vil også velsigne fruktens liv og frukt av ditt land, ditt korn og din vin og din olje, økningen på din kine og dine fåres hjorder, i det landet han svor dine fedre å gi deg.

14). 17. Mosebok 20:XNUMX:
20 Og når det gjelder Ismael, har jeg hørt deg: Se, jeg har velsignet ham og vil gjøre ham fruktbar og multiplisere ham meget; tolv fyrster skal han bli, og jeg vil gjøre ham til et stort land.

15). 1. Mosebok 1: 31-XNUMX:
1 I begynnelsen skapte Gud himmelen og jorden. 2 Og jorden var uten form og tom; og mørket var over det dype. Og Guds Ånd beveget seg på vannets overflate. 3 Og Gud sa: La det være lys, og det var lys. 4 Og Gud så lyset, at det var bra; og Gud skilte lyset fra mørket. 5 Og Gud kalte lyset dag, og mørket kalte han natt. Og kvelden og morgenen var den første dagen. 6 Og Gud sa: Det skal være en hevd midt i vannene, og la det skille vannet fra vannet. 7 Og Gud gjorde hvelvingen og delte vannet under hvelvingen fra vannene som var over hvelvingen, og det var slik. 8 Og Gud kalte firmamentet himmelen. Og kvelden og morgenen var den andre dagen. 9 Og Gud sa: La vannene under himmelen samles til ett sted, så la det tørre landet skje. Og det var slik. 10 Og Gud kalte det tørre land Jorden; og samlingen av vannene kalte han Sjøene; og Gud så at det var bra. 11 Og Gud sa: La jorden få gress, urten som gir frø og frukttræret som gir frukt etter hans slag, hvis frø er i seg selv, på jorden; og det var slik. 12 Og jorden brakte gress og urt som gav frø etter hans slag, og treet som gav frukt, hvis frø var i seg selv, etter hans slag; og Gud så at det var godt. 13 Og kvelden og morgenen var den tredje dagen. 14 Og Gud sa: La det være lys i himmelens hvelving for å dele dagen fra natten; og la dem være til tegn og til årstider, og i dager og år. 15 Og la dem være til lys i himmelens hvelving for å gi lys på jorden; og det var slik. 16 Og Gud laget to store lys; det større lyset for å regjere dagen, og det mindre lyset å regjere over natten. 17 Og Gud satte dem i himmelens hvelv for å gi lys på jorden, 18 og for å herske over dagen og over natten og for å skille lyset fra mørket; og Gud så at det var bra. 19 Og kvelden og morgenen var den fjerde dagen. 20 Og Gud sa: La vannet bære rikelig med den bevegelige skapning som har liv, og fugler som kan fly over jorden i himmelens åpne himmel. 21 Og Gud skapte store hvaler og enhver levende skapning som beveget seg, som vannet førte ut rikelig etter sitt slag, og alle vingede fugler etter sitt slag; og Gud så at det var godt. 22 Og Gud velsignet dem ved å si: Vær fruktbare og bli mange og fyll vannene i sjøene, og la fuglene bli mange på jorden. 23 Og kvelden og morgenen var den femte dagen. 24 Og Gud sa: La jorden føre frem den levende skapningen etter hans slag, storfe og kryp og dyr på jorden etter hans art; og det var slik. 25 Og Gud gjorde dyret på jorden etter sitt slag og storfe etter deres art, og alt det som kryper på jorden etter hans slag; og Gud så at det var godt. 26 Og Gud sa: La oss gjøre mennesker til vårt bilde, etter vår likhet; og la dem få herredømme over fiskene i havet og over fuglene i luften og over storfe og over hele jorden og over alt krypende som kryper på jorden. 27 Så skapte Gud mennesket i sitt eget bilde, etter Guds bilde skapte han ham; mann og kvinne skapte han dem. 28 Og Gud velsignet dem, og Gud sa til dem: Vær fruktbare og former deg og fyll på jorden og underkaster den; og hersker over havfisken og over fuglene i luften og over alt levende ting som beveger seg på jorden. 29 Og Gud sa: Se, jeg har gitt eder hver urt som bærer frø, som er på hele jordens overflate og hvert tre, som er frukten av et tre som gir frø; for deg skal det være til kjøtt. 30 Og til alle dyr på jorden og til alle fugler i luften og til alt det som kryper på jorden der det er liv, har jeg gitt hver grønn urt til kjøtt; og det var slik. 31 Og Gud så alt han hadde laget, og se, det var veldig bra.

16). 35. Mosebok 11:XNUMX:
11 Og Gud sa til ham: Jeg er den allmektige Gud; vær fruktbar og bli mangfoldig; en nasjon og et selskap med nasjoner skal være fra deg, og konger skal komme ut av lendene dine;

17). 48. Mosebok 4:XNUMX:
4 Og sa til meg: Se, jeg vil gjøre dig fruktbar og multiplisere dig, og jeg vil gjøre dig til en mengde mennesker; og vil gi dette landet til ditt ætt etter deg for en evig besittelse.

18). 1. Timoteus 5: 14:
14 Jeg vil derfor at de yngre kvinnene gifter seg, føder barn, leder huset, ikke gir motstanderen noen anledning til å tale irettesatt.

19). Romerne 12:2:
2 Og ikke like med denne verden, men bli forvandlet ved fornyelsen av deres sinn, så dere kan prøve hva som er den gode og velbehagelige og fullkomne Guds vilje.

20). 47. Mosebok 27:XNUMX:
27 Og Israel bodde i Egyptens land, i landet Gosen; og de hadde eiendeler i dem og vokste og ble flere.

21). 33. Mosebok 5:XNUMX:
5 Og han løftet øynene opp og så kvinnene og barna; og sa: Hvem er de med deg? Og han sa: De barna som Gud har gitt din tjener nådig.

22). 28. Mosebok 3:XNUMX:
3 Og den allmektige Gud velsigne deg og gjør deg fruktbar og multipliserer deg, så du kan være en mengde mennesker;

23). 16. Mosebok 10:XNUMX:
10 Og Herrens engel sa til henne: Jeg vil multiplisere din avkom veldig, så den ikke skal telles av mange.

24). 1. Mosebok 26:XNUMX:
26 Og Gud sa: La oss gjøre mennesker til vårt bilde, etter vår likhet; og la dem få herredømme over fiskene i havet og over fuglene i luften og over storfe og over hele jorden og over alt krypende som kryper på jorden.

25). Salme 127: 1-5:
1 Bortsett fra at Herren bygger huset, arbeider de forgjeves som bygger det; bortsett fra at Herren beholder byen, våkner vakten men forgjeves. 2 Det er forgjeves for deg å reise deg tidlig, å sitte sent opp og spise sorgens brød; for så gir han sin elskede søvn. 3 Se, barn er en arv fra Herren, og livmorens frukt er hans lønn. 4 Som piler er i en mektig mann; det samme er ungdommens barn. 5 Lykkelig er mannen som har sin rystelse full av dem; de skal ikke skamme seg, men de skal tale med fiendene i porten.

26). 2. Mosebok 24:XNUMX:
24 Derfor skal en mann forlate sin far og sin mor og holde seg til sin kone, og de skal være ett kjød.

27). Matt 5:
16 La ditt lys så skinne for mennesker, så de kan se dine gode gjerninger og prise din Far som er i himmelen.

28). 38. Mosebok 8: 10-XNUMX:
8 Og Juda sa til Onan: Gå inn til din brors kone og gifter deg med henne, og oppvok ætt til din bror. 9 Og Onan visste at frøet ikke skulle være hans; og det skjedde da han gikk inn til sin brors kone, at han sølte den på jorden, for ikke å gi sønn til sin bror. 10 Og det han gjorde mislikt for Herren; derfor drepte han ham også.

29). 27. Mosebok 17:XNUMX:
17 Og hun ga velsmakende kjøtt og brød som hun hadde tilberedt, i sønnen Jakobs hånd.

30). 1. Mosebok 1:XNUMX:
1 I begynnelsen skapte Gud himmelen og jorden.

31). 5. Mosebok 22: 23-XNUMX:
22 Og Enok vandret sammen med Gud etter at han fikk Metusalah tre hundre år og fødte sønner og døtre. 23 Og hele Henoks dager var tre hundre og seksti år.

32). Jesaja 17: 6:
6 Likevel skal det være igjen druer av druer som et risting av et oliventrær, to eller tre bær i toppen av den øverste gren, fire eller fem i de ytterste fruktbare grenene, sier Herren, Israels Gud.

33). Jesaja 10: 18:
18 Og skal fortære sin skogs glede og sitt fruktbare felt, både sjel og legeme, og de skal være som når en standardbærer besvimer.

34). 28. Mosebok 63: XNUMX:
63 Og det skal skje som Herren gledet seg over deg for å gjøre deg godt og mangedoble deg; så vil Herren glede seg over deg for å ødelegge deg og føre deg til intet; og dere skal bli plukket ut av landet dit du går for å eie det.

35). 7. Mosebok 3: XNUMX:
3 Og jeg vil forherge Faraos hjerte og mangedoble mine tegn og under i Egyptens land.

36). 17. Mosebok 6:XNUMX:
6 Og jeg vil gjøre deg meget fruktbar og gjøre folkeslag av deg, og konger skal komme ut av deg.

37). 1. Mosebok 27: 28-XNUMX
27 Så skapte Gud mennesket i sitt eget bilde, etter Guds bilde skapte han ham; mann og kvinne skapte han dem. 28 Og Gud velsignet dem, og Gud sa til dem: Vær fruktbare og former deg og fyll på jorden og underkaster den; og hersker over havfisken og over fuglene i luften og over alt levende ting som beveger seg på jorden.

38). 1. Mosebok 26: 27-XNUMX:
26 Og Gud sa: La oss gjøre mennesker til vårt bilde, etter vår likhet; og la dem få herredømme over fiskene i havet og over fuglene i luften og over storfe og over hele jorden og over alt krypende som kryper på jorden. 27 Så skapte Gud mennesket i sitt eget bilde, etter Guds bilde skapte han ham; mann og kvinne skapte han dem.

39). Johannes 3: 16-17:
16 For så elsket Gud verden, at han gav sin enbårne Sønn, at den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. 17 For Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å fordømme verden; men at verden gjennom ham kan bli frelst.

40). Jesaja 29: 17:
17 Er det ennå ikke en liten stund, og Libanon skal bli omgjort til et fruktbart felt og det fruktbare åkeren skal anses som en skog?

41). Jeremia 23:3:
3 Og jeg vil samle restene av min hjord ut fra alle land hvor jeg har drevet dem, og føre dem tilbake til deres fold; og de skal være fruktbare og øke.

42). Jesaja 5: 1:
1 Nå skal jeg synge for min elskede en sang av min elskede som berører hans vingård. Min elskede har en vingård i en veldig fruktbar ås.

43). 49. Mosebok 22:XNUMX:
22 Joseph er en fruktbar gris, til og med en fruktbar gris ved en brønn; hvis grener løper over veggen:

44). 41. Mosebok 52:XNUMX:
52 Og navnet til den andre kalte han Efraim: For Gud har fått meg til å bli fruktbar i mitt plages land.

45). 26. Mosebok 22:XNUMX:
22 Og han fjernet derfra og gravde en annen brønn; og for det strøk de ikke; og han kalte det Rehoboth; og han sa: For nå har Herren gjort plass til oss, og vi skal være fruktbare i landet.

46). Johannes 15:16:
16 Dere har ikke valgt meg, men jeg har valgt dere og ordinert dere til at dere skal gå og føre frukt og at deres frukt skal forbli; for alt det dere ber av Faderen i mitt navn, kan han gi det dere .

47). Lukas 1:37:
37 For med Gud skal ingenting være umulig.

48). Esekiel 19:10:
10 Din mor er som en vintreet i ditt blod, plantet ved vannet; hun var fruktbar og full av grener på grunn av mange vann.

49). Esekiel 17:5:
5 Han tok også av landets frø og plantet det i et fruktbart felt; han plasserte det ved store farvann og satte det som et piletræ.

50). Jesaja 45: 18:
18 For så sier Herren som skapte himlene; Gud selv som dannet jorden og laget den; han har opprettet det, han skapte det ikke forgjeves, han dannet det for å bli bebodd: Jeg er Herren; og det er ingen andre.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel45 bønn peker mot dødens piler
Neste artikkel13 mfm bønn peker for å avlyse vonde drømmer
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

12 KOMMENTARER

  1. Min tro er blitt aktivert på nytt gjennom disse skriftene. Mitt vitnesbyrd vil følge pakken

  2. Du er velsignet herre, min tro er allerede løftet, og jeg stoler på Gud for mitt vitnesbyrd er allerede her i Jesus navn Amen🙏

  3. Buenos dias.Dios le bendiga. Gracias por tomar tiempo y compartir con el pueblo de Dios estos versiculo de promesa para su pueblo. Tengo fe que al Dios proveera nuestra desendencia

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.