Daglig bibellesning for i dag 16. oktober 2018

0
3603

Vår daglige bibellesning for i dag er hentet fra Salmen bok 136: 1-26. Det er en takkesalme, vi takker Herren for hans godhet og hans barmhjertighet som varer evig. Guds godhet og barmhjertighet er uvurderlig, den kan ikke kjøpes eller fortjenes. Herrens nåde er ubetinget, sa Gud til moses, jeg vil være barmhjertig med hvem jeg vil være barmhjertig med, det er ikke av ham viljen eller av den som løper, men dens av Gud som viser barmhjertighet.

Når vi vet alt dette, må vi takke ham for hans ubetingede godhet og barmhjertighet som vi gleder oss over hver dag. Hovedformålet med denne daglige bibellesningen for i dag er å minne oss om Guds usvikelige kjærlighet og vennlighet mot oss. Ikke at vi fortjener det, men han gir oss det på noen måter. Finn tid til å takke ham i dag.

Daglig bibellesning for i dag

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Salme 136: 1-26:

1 Takk Herren; for han er god; for hans miskunnhet varer evig. 2 Takk gudenes Gud, for hans miskunnhet varer evig. 3 Takk Herrenes Herre, for hans miskunnhet varer evig. 4 For ham som alene gjør store underverker, for hans miskunnhet varer evig. 5 For ham som har gjort himmelen med visdom, for hans miskunnhet varer evig. 6 For ham som strakte ut jorden over vannet, for hans miskunnhet varer evig. 7 For ham som har skapt store lys: for hans miskunnhet varer evig. 8 Solen å regjere om dagen, for hans miskunnhet varer evig. 9 Månen og stjernene skal regjere om natten, for hans miskunnhet varer evig. 10 For ham som slo Egypten i sin førstefødte; for hans miskunnhet varer evig. 11 Og førte Israel ut blant dem, for hans miskunnhet varer evig. 12 Med en sterk hånd og med en utstrakt arm; for hans miskunnhet varer evig for alltid. 13 For ham som delte Rødehavet i deler, for hans miskunnhet varer evig. 14 Og fikk Israel til å passere gjennom det, for hans miskunnhet varer evig. 15 Men styrte Farao og hans hær i Rødehavet; hans miskunnhet varer evig. 16 For ham som førte sitt folk gjennom ørkenen, for hans miskunnhet varer evig. 17 For ham som slo store konger, for hans miskunnhet varer evig. 18 Og drepte kjente konger; for hans miskunnhet varer evig. 19 Sihon, kongen av Amorittene; for hans miskunnhet varer evig. for hans miskunnhet varer evig. 20 Og ga deres land til arv; for hans miskunnhet varer evig. 21 Til og med en arv for hans tjener Israel; 22 som husket oss i vår lave eiendom, for hans miskunnhet varer evig; 23 og har løst oss fra våre fiender, for hans miskunnhet varer evig. 24 som gir mat til alt kjød, for hans miskunnhet varer evig. 25 Takk himmelens Gud, for hans miskunnhet varer evig.

Daglige bønner:

Far, jeg takker deg for at du er en god Gud, og din barmhjertighet varer evig. Takk for at du alltid viser meg vennlighet, selv når jeg ikke fortjener det. Herre, jeg er evig takknemlig. Far, jeg takker deg for bevaringen av husstanden min og for beskyttelsen der, Herre for all denne godheten, jeg kan aldri betale deg tilbake, alt jeg kan si min Herre er Takk far. Takk i Jesu navn.

Daglig tilståelse

Jeg erklærer at jeg jobber i lys av Gudsord i dag, derfor har mørket ingen vei i meg.
Godhet og barmhjertighet skal følge meg gjennom i dag og utover i Jesu navn.
Jeg erklærer at pilene som flyr om dagen ikke skal komme nær meg og min husstand i dag og utover i Jesu navn
I dag skal jeg bli foretrukket av menn i Jesus navn
Jeg erklærer at jeg er velsignet i Jesu navn.

 

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.