Daglig leseplan for bibelen KJV 15. oktober 2018

0
3508

Vår daglige leseplan for bibelen for i dag er fra salmen bok 135: 1-21. Det er en psalm av ros og takksigelse. Som troende må vi lære å gi Gud ros for hvem han er i livene våre. Ting er kanskje ikke perfekt med deg, men du må lære å sette pris på Gud for livets gave. En levende hund er bedre enn en død løve.

Når vi roser Gud, blir hans nærvær sett i vår midte, når vi roser Gud, forplikter vi ham til å gjøre mektige gjerninger i våre liv, bli med oss ​​for å prise Gud med denne bibellesningen i dag og bli velsignet.

Daglig leseplan for bibelen KJV

Salme 135: 1-21

 


1 Pris Herren! Pris Herrens navn! pris ham, Herre tjenere! 2 Dere som står i Herrens hus, i forgårdene til vår Guds hus, 3 pris Herren; for Herren er god; syng lovsang for hans navn; for det er hyggelig. 4 For Herren har valgt Jakob for seg selv og Israel til sin særegne skatt. 5 For jeg vet at Herren er stor, og at vår Herre er over alle guder. 6 Alt hva Herren ønsket, det gjorde han i himmelen og på jorden, i havet og på alle dype steder. 7 Han får dammen til å stige opp fra jordens ender; han gjør lyn for regnet; han fører vinden ut av skattene sine. 8 Som slo førstefødte i Egypt, både mennesker og dyr. 9 som sendte tegn og under under deg, Egypt, over Farao og over alle hans tjenere. 10 som slo store nasjoner og drepte mektige konger; 11 Sihon, amorittenes konge, og Og, kongen av Basan, og alle Kanaans riker: 12 Og de ga sitt land til en arv, en arv for sitt folk Israel. 13 Navnet ditt, Herre, er evig; og ditt minne, Herre, i alle generasjoner. 14 For Herren skal dømme sitt folk og omvende seg om sine tjenere. 15 Hedningenees avguder er sølv og gull, et menneskehånd. 16 De har munn, men de snakker ikke; øynene har de, men de ser ikke; 17 De har ører, men de hører ikke; det er heller ikke pust i munnen. 18 De som lager dem, er som dem; det er enhver som har tillit til dem. 19 Velsign Herren, Israels hus! Velsign Herren, Arons hus! 20 Velsign Herren, Levis hus! I som frykter Herren, velsigne Herren! 21 Velsignet Herren fra Sion, som bor i Jerusalem. Pris Herren!

Daglige bønner

Far, jeg roser deg i dag, for den du er, ikke bare for det du har gjort, takk for livets gave, takk for din kjærlige vennlighet og ømme barmhjertighet, takk for at du alltid er der for meg, jeg gir deg all ære, ære og ros i Jesu navn.

Daglige tilståelser

Jeg erklærer at jeg er favorisert på alle sider i dag i Jesus navn
Alt fungerer i min favør denne dagen i Jesu navn
Jeg erklærer at overalt hvor jeg går, vil jeg gi befaling fra menn og kvinner i Jesu navn
Gode ​​ting skal komme min vei i dag i Jesu navn.
Far takker for at du ga meg et nytt navn i Jesus navn.

 

 


annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her