20 bibelvers om abort KJV

0
19694

Bibelvers om abort KJV. Hva sier bibelen om abort, er det en god ting å drepe et ufødt barn? Disse bibelversene vil åpne øynene dine for Guds vilje angående spørsmål om abort. Hvert liv er dyrebart for Gud, og hvert liv har en hensikt fra Gud. Når du studerer disse bibelversene, ber jeg at hjertet ditt blir fylt med Guds kjærlighet og hans skapninger.

 20 bibelvers om abort KJV

1) 21. Mosebok 22: 25-XNUMX:
22 Hvis menn strever og sårer en kvinne med barn, slik at frukten hennes går bort fra henne, og allikevel følger ingen ugagn. Han skal straffes, slik kvinnens mann vil legge på ham; og han skal betale som dommerne bestemmer. 23 Og hvis noe ondskap følger, skal du gi liv for livet. 24 Øye for øye, tann for tann, hånd for hånd, fot for fot, 25 Brennende for svie, sår for sår, stripe for stripe.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

2). Jeremia 1:5:
5 Før jeg dannet deg i magen, kjente jeg deg; og før du kom ut av livmoren, helliget jeg deg og ordinerte deg en profet for nasjonene.

3). Salme 139: 13-16:
13 For du har hatt mine tøyler; du har dekket meg i mors liv. 14 Jeg vil prise deg; for jeg er fryktelig og vidunderlig skapt: vidunderlige er dine gjerninger; og at sjelen min kjenner godt. 15 Mitt stoff ble ikke skjult for deg da jeg ble gjort i det skjulte og nysgjerrig utarbeidet i de laveste deler av jorden. 16 Dine øyne så mitt stoff, men var likevel uperfekt; og i din bok var alle mine medlemmer skrevet, som fortløpende ble utformet, da det ennå ikke var noen av dem.

4). 20. Mosebok 13: XNUMX:
13 Du skal ikke drepe.

5). 1. Mosebok 27:XNUMX:
27 Så skapte Gud mennesket i sitt eget bilde, etter Guds bilde skapte han ham; mann og kvinne skapte han dem.
6). Hosea 13:16:
16 Samaria skal bli øde; for hun har gjort opprør mot sin Gud; de skal falle ved sverdet; deres spedbarn skal bli stukket, og deres kvinnelige barn blir dratt.

7). Jesaja 49: 1:
1 Hør, øer, til meg! og lytt, dere folk, langt fra; Herren har kalt meg fra livmoren; fra min mors tarm har han nevnt mitt navn.

8). 2. Mosebok 7:XNUMX:
7 Og Herren, Gud, dannet mennesket av jordets støv og pustet livets pust i neseborene; og mennesket ble en levende sjel.

9). Lukas 1: 43-44:
43 Og hvor er dette med meg, at Herrens mor skal komme til meg? 44 For se, så snart din hilsen stemte i mine ører, sprang babyen i mitt liv av glede.

10). Numeri 12:12:
12 La henne ikke være som en død, av hvem kjødet blir halvt fortæret når han kommer ut fra mors liv.

11). Job 10: 8-12:
8 Dine hender har gjort meg og skapt meg rundt omkring; likevel ødelegger du meg. 9 Husk at du ber meg som leire; og vil du føre meg tilbake i støv? 10 Har du ikke hellet meg ut som melk og kastet meg som ost? 11 Du har kledd meg med hud og kjøtt, og du har innhegnet meg med bein og smerter. 12 Du har gitt meg liv og velvilje, og din besøk har bevart min ånd.

12). Jobben 31:15:
15 Gjorde ikke han som gjorde meg i livmoren, ham? og mote ikke oss i livmoren?
13). 30. Mosebok 19: XNUMX:
19 Jeg kaller himmel og jord for å registrere denne dagen mot deg, at jeg har satt deg liv og død, velsignelse og forbannelse. Velg derfor liv, så både du og din ætt skal leve:

14). Amos 1:13:
13 Så sier Herren: For tre overtredelser av Ammons barn, og for fire, vil jeg ikke fjerne sin straff; fordi de har dratt opp kvinnene med Gilead-barnet for å utvide grensen sin:

15). Jobben 3:3:
3 La dagen omgå hvor jeg ble født, og natten hvor det ble sagt: Det er et barn unnfanget.

16). Salme 22: 9-10:
9 Men du er han som tok meg ut av livmoren; du fikk meg til å håpe da jeg var på mors mors bryst. 10 Jeg ble kastet på deg fra livmoren; du er min Gud fra min mors mage.

17). 9. Mosebok 6:XNUMX:
6 Den som slenger menneskets blod, skal utgjøre blodet av mennesker; for etter Guds bilde skapte han mennesket.

18). Jobben 3:16:
16 Eller som en skjult utidig fødsel hadde jeg ikke vært; som spedbarn som aldri så lys.

19). Salme 127: 3:
3 Se, barn er en arv fra Herren, og livmorens frukt er hans lønn.

20). 5. Mosebok 17: XNUMX:
17 Du skal ikke drepe.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.