Bibelvers av dagen kjv 14. oktober 2018

0
10772

Bibelvers av dagen KJV 

Matthew 25: 21

21 Hans herre sa til ham: Godt gjort, du gode og trofaste tjener; du har vært trofast over noen få ting, jeg vil gjøre deg til å herske over mange ting; gå inn i din herres glede.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bibelvers av dagen NIV 


Matthew 25: 21

21 “Hans herre svarte: 'Godt gjort, god og tro tjener! Du har vært trofast med noen få ting; Jeg vil gi deg ansvaret for mange ting. Kom og del mesterens lykke! '

Bibelvers av dagen NLT

Matthew 25: 21

21 ”Mesteren var full av ros. 'Godt gjort, min gode og trofaste tjener. Du har vært trofast i å håndtere denne lille mengden, så nå vil jeg gi deg mange flere ansvarsområder. La oss feire sammen!

Bibelvers av dagen NKJV.

Matthew 25: 21:

21 Hans herre sa til ham: 'Vel gjort, god og trofast tjener; du var trofast over noen få ting, jeg vil gjøre deg styrer over mange ting. Gå inn i din herres glede. '

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelDaglig bibellesning kjv 14. oktober 2018
Neste artikkel50 Krigføringsbønn peker mot fattigdom.
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.