Topp 10 bibelvers om helbredende sykdom.

0
7235

Bibelen er fylt med vakre historier om Guds helbredende kraft. Disse topp 10 bibelversene om helbredende sykdom er å veilede deg til noen av de mest effektive helbredende skriftene som vil endre livet ditt for alltid.
Jesus Kristus er den samme i går, i dag og for alltid, hvis han helbredet i går, kan han fortsatt helbrede oss i dag bibelvers vil vekke opp troen for øyeblikkelig helbredelse i livet ditt. Uansett sykdomsnivå i kroppen din, ville Guds ord helbrede deg.

Vær oppmerksom på at dette på ingen måte erstatter medisinsk løsning, vi er ikke mot medisinsk behandling og Skriften er ikke mot dem. Gå til legekontrollen, ta reseptene fra legen din, men stole på Gud for total helbredelse og gjenopprettelse. Stå i tro på hans ord.

Topp 10 bibelvers om helbredende sykdom

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1). 15. Mosebok 26: XNUMX:
26 Og sa: Hvis du flittig vil høre Herrens, din Guds røst, og gjøre det som er rett i hans øine, og du vil høre hans bud og holde alle hans vedtekter, vil jeg ikke utføre noen av disse sykdommene over deg som jeg har brakt over egypterne; for jeg er Herren som helbreder dig.

2). Salme 147: 2:
2 Herren bygger Jerusalem opp; han samler utvisningene fra Israel.

3). Jeremia 3:22:
22 Gå tilbake, dere tilbakevirkende barn, så vil jeg helbrede dine tilbakevirkninger. Se, vi kommer til deg; for du er Herren vår Gud.

4). Jeremia 17:14:
14 Leg meg, Herre, så blir jeg helbredet; frelse meg, så blir jeg frelst; for du er min ros.

5). Apostlenes gjerninger 10: 38:
38 Hvordan Gud salvet Jesus fra Nasaret med Den hellige ånd og med makt: som gikk for å gjøre godt og helbrede alle som var undertrykt av djevelen; for Gud var med ham.

6). Matteus 11: 28-29:
28 Kom til meg, alle dere som arbeider og er tunge, og jeg vil gi dere hvile. 29 Ta mitt åk på deg og lær om meg; for jeg er ydmyk og ydmyk av hjerte, og I skal finne hvile for deres sjeler.
7). 1. Peter 2: 24:
24 Han som selv bar våre synder i sitt eget legeme på treet, for at vi, som er død for syndene, skulle leve til rettferdighet; ved hvis striper ble dere helbredet.
8). Jesaja 53: 5:
5 Men han ble såret på grunn av våre overtredelser, han ble forslått for våre misgjerninger; vår tukthet av vår fred var på ham; og med stripene hans blir vi helbredet.

9). Salme 103: 2-3:
2 Velsigne Herren, min sjel, og glem ikke alle fordelene hans; 3 som tilgir alle dine misgjerninger; som helbreder alle dine sykdommer;

10). Ordspråkene 3: 5-8:
5 Stol på Herren av hele ditt hjerte; og len deg ikke til din egen forståelse. 6 Kjenn ham på alle dine veier, og han skal rette dine veier. 7 Vær ikke klok i dine egne øyne; frykt Herren og gå bort fra det onde. 8 Det skal være helse for navlen din, og du skal gi deg en mage for dine bein.

 

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.