43 kraftige bønnepunkter mot stagnasjon

1
32951

1. Korinter 16: 9: 9

For en stor dør og effektiv åpnes for meg, og det er mange motstandere.

Stagnasjon er ekte, og det er fra helvetes grop. Disse kraftige bønnepunktene mot stagnasjon vil lede enhver troende som ønsker å se fremgang i livet, må føre en åndelig krigføring. Djevelen vil frustrere jobben din, virksomheten, karrieren og skjebnen din, han vet at han ikke kan stoppe fremgangen din, men han vil prøve å hindre deg i å gå videre.
Du må reise deg og be disse 43 kraftige bønnepoeng mot stagnasjon, vil denne bønneguiden sette deg inn i årsaken til fremgang i liv og skjebne. Be dem i tro og be dem kontinuerlig om å se Guds hånd i livet ditt.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

43 kraftige bønnepunkter mot stagnasjon

1). Åh Herre, akkurat som du snakket til jorden, og den bar frem alle slags planter, frukt og frø, jeg snakker til hendene mine i dag, "bær frukt og frø" i Jesus navn.

2). Å, Herre, fjern meg fra ethvert arbeid som vil fare for helsen min, gi meg et arbeid som vil gi glede og hvile for min sjel i Jesus navn.

3). Herre, fjern smerte og bitterhet fra mitt arbeid i Jesus navn.

4). Å Herre velsigne mine hender etter Abrahams, Isaks og Jakobs ordre i Jesu navn.

5). Herre, få meg til å utmerke meg i arbeidet mitt, som Jakob ved å gi meg kreative ideer for å løse komplekse problemer på mitt arbeidssted i Jesus navn.
6). Herre, la dyktighet reflektere i mitt arbeid fremover i Jesu navn.

7). Herre, promoter meg og mitt arbeid før de som betyr noe i Jesu navn.

8). Jeg profeterer at regnet av varme kull, ild og svovel og en brennende vind skal være den delen av dem som vil blokkere min fremgang på jobb i Jesu navn.

9). Herre, la det være gjenopprettelse av alt jeg har mistet i Jesu navn.

10). Å Herre, med din fordel, få meg til å sitte mennesker på et høyt sted i Jesu navn.

11). Herre, send meg mine skjebnehjelpere i dag, de du vil bruke til å katapulere meg fra jeg er der jeg drømmer om å være i Jesus navn.

12). Herre! Jeg bruker mine tilbud, tiende og rikeinvesteringer som et kontaktpunkt for denne bønnen om at i Jesu Kristi navn, la mine tilbud, tiende og andre rikeinvesteringer komme til å minne om Gud, slik at jeg får guddommelig velsignelse.

13). Herre, jeg setter min lit til deg, bosetter meg i området for mitt arbeid i Jesus navn.

14). Herre, ved din uendelige tjeneste der andre mislykkes i sin virksomhet, la meg lykkes i Jesu navn.

15). Herre, ikke la mine hånere seire over meg, bosette meg i området for mitt arbeid og ta all ære i Jesu navn.

16). Herre, når jeg er ferdig med disse bønnene, la godhet og barmhjertighet følge meg kontinuerlig i mitt arbeidssted i Jesu navn.

17). Herre, fjern fattigdom og tilbakethet fra livet mitt i Jesus navn.

18). Jeg tar arbeidet mitt med til et grønt og fruktbart land i dag i Jesus navn.

19). Herre, jeg erklærer i dag at mitt arbeid vil gå fra ett nivå til overskudd til et annet, jeg skal aldri kjenne tilbakethet og nedadgående igjen i Jesu navn.

20). Herre, ikke la fiendene mine trekke meg tilbake til fattigdom og arbeidsløshet i Jesu navn.

21). Herre, ta arbeidet mitt ut fra et lite sted til et stort sted, slik at arbeidet mitt vil utvide veldig raskt i Jesu navn

22). Herre, red mitt arbeid fra vanskelighetsvann i Jesu navn.

23). Jeg erklærer at jeg skal se Guds fantastiske gjerninger i mitt arbeidssted i Jesu navn.

24). Herre, befri meg fra de brutale hendene til oppgavemestere på jobb, ved at din nåde løfter meg for å bli en leder ved eksempel i Jesu navn.

25). Herre, jeg erklærer at innflytelsen fra denne nasjonens dårlige økonomi ikke vil påvirke arbeidet mitt negativt i Jesu navn.

26). Herre, fjern meg fra et lavt land med savn og lidelse til en høy grunn av økonomisk uavhengig i Jesus navn.

27). Å, Herre, ved din store vennlighet og mektige kraft fjerne mitt arbeid fra tørt land til en fruktbar jord i Jesus navn.

28). Herre, jeg mottar nåde for mitt arbeid i dag i Jesus navn.

29). Jeg tauser permanent hver onde tunge som taler mot meg og mitt arbeid i Jesus navn.

30). Jeg erklærer at alle feller eller oppsett som er satt opp for meg i mitt arbeidssted, vil slå tilbake på hodet til sammensvergerne i Jesu navn.

31). Herre, besøk mitt arbeid i dag. Berik meg veldig for å løfte ditt rike i Jesu navn.

32). Herre, ta meg fra nivået av medlidenhet til nivået av misunnelse i mitt arbeid i Jesus navn.

33). Herre, la din herlighet være over meg og etablere mitt arbeid i Jesus navn.

34). Herre, gi meg arbeid å gjøre på daglig basis, kanskje jeg aldri mister relevansen i mitt arbeidssted i Jesus navn

35). Herre, blomstre kundene mine, slik at jeg aldri vil mangle patronage på jobben i Jesus navn.

36). Herre, få min dyktighet til å åpne dører for meg, koble arbeidet mitt med høyt plasserte menn og kvinner i Jesus navn.

37). Herre, jeg avviser fruktløs arbeid i Jesu navn.

38). Å, Herre, jeg tar avstand fra alle gale ytringer jeg har gjort med munnen min, som påvirker mitt arbeid i Jesu navn.

39). Herre, la mitt arbeid føre meg til økonomisk frihet i Jesus navn.

40) Herre, stå opp og hent lønnen min fra de som vil at jeg skal jobbe forgjeves i Jesu navn.

41). Jeg erklærer angående mitt arbeid at jeg ikke skal bygge for en annen å bo, ikke skal jeg plante og en annen ete, jeg vil glede meg over frukten av mitt arbeid i Jesu navn.

42). Hver forbannelse i livet mitt på grunn av juks av andre, blir vasket med lammets blod i Jesu navn.

43). Herre, gjenopprett mitt arbeid fra fiendenes land i Jesus navn.

Takk Jesus

8 bibelvers om stagnasjon

Her er 8 bibelvers om stagnasjon, les, mediterer på dem og ber med dem.

1). Joel 2: 25-27:
25 Og jeg vil gjenopprette eder de årene som johannesbrødet har spist, kankerormen og risen og palmerormen, min store hær som jeg sendte blant dere. 26 Og dere skal ete rikelig og bli mette og prise Herren deres Guds navn som har gjort underlig med dere; og mitt folk skal aldri skamme seg. 27 Og du skal vite at jeg er midt i Israel og at jeg er Herren din Gud og ingen andre; og mitt folk skal aldri skamme seg.

2). 1. Mosebok 6: 8-XNUMX:
6 Herren vår Gud talte til oss på Horeb og sa: I har bodd lenge nok på dette fjellet. 7 Vend deg og ta din reise og gå til Amorittenes fjell og til alle stedene der nær, i slett, i åsene og i dalen og i sør og ved sjøsiden, til kanaanittenes land og til Libanon, til den store elven, elven Eufrat. 8 Se, jeg har satt landet foran dere; gå inn og eie det landet som Herren svor eders fedre, Abraham, Isak og Jakob, for å gi dem og deres avkom etter dem.

3) .James 1: 4:
4 Men la tålmodigheten ha sitt perfekte verk, så dere kan være fullkomne og hele og ikke vil ha noe.

4). 2. Timoteus 3: 1-17:
1 Dette vet også at de siste dager vil komme farlige tider. 2 For menn skal være elskere av seg selv, begjær, boaster, stolte, spottende, ulydige mot foreldre, utankelige, uhellige, 3 Uten naturlig kjærlighet, våpenhviler, falske anklagere, inkontinent, voldsom, foraktende for de som er gode, 4 Forrædere , berusende, høysindede, elskere av gleder mer enn elskere av Gud; 5 Å ha en form for gudsfrykt, men nekte kraften i den: fra slike vende seg bort. 6 For av denne typen er de som kryper inn i hus og fører fangede dumme kvinner, belastet med synder, ført bort med forskjellige lyster, 7 som alltid lærer og aldri er i stand til å bli kjent med sannheten. 8 Nå som Jannes og Jambres motsto Moses, så motstår også disse sannheten: menn med korrupte sinn, irettesettelser om troen. 9 Men de skal ikke gå videre, for deres dårskap skal være åpenbare for alle mennesker, som deres også var. 10 Men du har kjent min lære, livsform, hensikt, tro, langvarighet, nestekjærlighet, tålmodighet, 11 forfølgelser, plager som kom til meg i Antiokia, i Ikonium, i Lystra; hvilke forfølgelser jeg tålte; men av dem fridde alle Herren meg. 12 Ja, og alt som skal leve gudfryktig i Kristus Jesus, skal lide forfølgelse. 13 Men onde menn og forførere skal vokse verre og verre, bedra og bli lurt. 14 Men fortsett med det du har lært og er trygg på, ved å vite hvem du har lært dem; 15 Og at du fra et barn har kjent de hellige skrifter som er i stand til å gjøre deg klok til frelse gjennom troen på Kristus Jesus. 16 Alt skriftsted er gitt ved inspirasjon av Gud og er lønnsomt for læren, til irettesettelse, til korreksjon, for instruksjon i rettferdighet.

5). Hebreerne 10: 25:
25 Vi forlater ikke samlingen av oss selv, slik noen er; men formaner hverandre, og så mye desto mer, som dere ser dagen nærme seg.

6). Matteus 13: 1-58:
1 Samme dag gikk Jesus ut av huset og satte seg ved sjøsiden. 2 Og store folkemengder var samlet til ham, så han gikk inn i et skip og satte seg; og hele skaren sto på bredden. 3 Og han talte mange ting til dem i lignelser og sa: Se, en såmaskin gikk ut for å så; 4 Og da han sådde, falt noen frø ved siden av siden, og fuglene kom og slukte dem. 5 Noen falt på steinete steder der de ikke hadde mye jord; og de spratt straks ut fordi de ikke hadde noen dybde på jorden. : 6 Og da solen var opp, ble de svidd; og fordi de ikke hadde noen rot, visnet de bort. 7 Og noen falt blant tornene; og tornene spratt opp og kvelte dem. 8 Men andre falt i god jord og førte frukt, noen hundrefold, noen sekstifold, andre tredelårede. 9 Den som har ører å høre, la ham høre. 10 Da kom disiplene og sa til ham: Hvorfor snakker du til dem i lignelser? 11 Han svarte og sa til dem: Fordi det er gitt dere å kjenne mysteriene om himmelriket, men til dem er det ikke gitt. 12 For den som har, til ham skal gis, og han skal ha mer overflod; men den som ikke har, fra ham skal bli tatt bort den han har. 13 Derfor taler jeg til dem i lignelser, fordi de ikke ser; og hører de ikke hører, og de forstår heller ikke. 14 Og i dem oppfylles Esaias profetier, som sier: Ved å høre skal dere høre og ikke forstå; og når dere ser, skal dere se og ikke se. 15 For dette folks hjerte er grovt vokst, og ørene deres er duse av å høre, og øynene deres lukkes; for ikke at de når som helst skulle se med øynene og høre med ørene og forstå med sitt hjerte og bli omvendt, og jeg ville helbrede dem. 16 Men velsignet er øynene dine, for de ser; og ørene dine, for de hører. 17 For sannelig sier jeg dere: Mange profeter og rettferdige menn har ønsket å se det dere ser og ikke har sett dem; og å høre det som dere hører og ikke har hørt dem. 18 Hør derfor lignelsen om såmannen. 19 Når noen hører rikets ord og ikke forstår det, kommer den onde og fanger det som er sådd i hans hjerte. Dette er han som mottok frø ved veien. 20 Men den som mottok frøet til steinete steder, det er han som hører ordet, og anon med glede tar imot det; 21 Likevel har han ikke rot i seg selv, men holder på en stund; for når trengsel eller forfølgelse oppstår på grunn av ordet, blir han fornærmet av. 22 Den som hørte ordet, han som hørte ordet; og omsorgen for denne verden og svik av rikdom, kveler ordet, og han blir ufruktbar. 23 Men han som mottok frø i den gode jord, han som hører ordet og forstår det; som også bærer frukt og bærer frem, noen hundrefold, noen seksti, noen tretti. 24 En annen lignelse la han frem for dem og sa: Himmelriket blir sammenlignet med et menneske som sådde godt frø i sitt felt. 25 Mens menn sov, kom hans fiende og sådde uer blant hveten og gikk sin vei. 26 Men da bladet ble sprunget opp og førte frukt, så dukket også viftene opp. 27 Så kom husmannens tjenere og sa til ham: Herre, så du ikke så godt frø i marken din? hvorfra tar det seg? 28 Han sa til dem: En fiende har gjort dette. Tjenerne sa til ham: Vil du da at vi går og samler dem opp? 29 Men han sa: Nei! for ikke å rote hveten som er sammen med dem, mens dere samler på vekten. 30 La begge vokse sammen til høsten, og på høsttidspunktet vil jeg si til høstmakerne: Samle først vekten og bind dem i bunter for å brenne dem; men samle hveten i fjøset mitt. 31 En annen lignelse la han frem for dem og sa: Himmelriket er som et sennepsfrø som en mann tok og sådde i sitt felt: 32 Det er vel det minste av alle frø, men når det er vokst , den er den største blant urter og blir til et tre, så fuglene i luften kommer og henger seg inn i dens grener. 33 En annen lignelse talte han til dem; Himmelriket er som surdeig, som en kvinne tok og gjemte seg i tre måltid måltider, til det hele var surdeig. 34 Alt dette talte Jesus til folket i lignelser; og uten lignelse talte han ikke til dem. 35 For at det skulle bli oppfylt som ble talt av profeten og sa: Jeg vil åpne min munn i lignelser; Jeg vil uttale ting som er blitt hemmelig fra verdens grunnvoll. 36 Da sendte Jesus folket bort og gikk inn i huset, og disiplene hans kom til ham og sa: Forkynn liknelsen om markens uer. 37 Han svarte og sa til dem: Den som sår det gode frø, er Menneskesønnen; 38 Feltet er verden; det gode frø er rikets barn; men det onde er barn av den ugudelige; 39 Fienden som sådde dem, er djevelen; høsten er verdens ende; og høstere er englene. 40 Slik som uvedene samles og brennes i ilden; slik skal det være på slutten av denne verden. 41 Menneskesønnen skal sende sine engler ut, og de skal samle ut av hans rike alt det som krenker, og dem som gjør misgjerninger; 42 Og kaster dem i en ovn av ild: det skal være klag og tennende. 43 Da skal de rettferdige skinne frem som solen i deres fars rike. Den som har ører å høre, la ham høre. 44 Igjen er himmelriket som en skatt gjemt i et felt; som når en mann har funnet, gjemte han seg, og av glede gikk han og selger alt han har og kjøper det åkeren. 45 Igjen, himmelriket er som en kjøpmann som søker gode perler. 46 Som, da han hadde funnet en perle med stor pris, gikk og solgte alt han hadde og kjøpte den. 47 Igjen er himmelriket som et nett, som ble kastet i havet og samlet av enhver art. 48 Når de var fullt, trakk de seg til land og satte seg og samlet det gode i kar, men kast den dårlige bort. 49 Slik skal det være ved verdens ende: Englene skal komme ut og bryte de ugudelige fra de rettferdige. 50 Og kaster dem i ildovnen; det skal være klag og tennende. 51 Jesus sa til dem: Har dere forstått alt dette? De sier til ham: Herre! 52 Da sa han til dem: Derfor er enhver skriftlæren som blir instruert til himmelriket, lik en husmann som fører frem nye og gamle ting fra sine skatter. 53 Og det skjedde at da Jesus var ferdig med disse lignelsene, dro han derfra. 54 Da han kom til sitt land, lærte han dem i deres synagoge, for at de ble forbløffet og sa: Hvorfor har denne mannen denne visdom og disse mektige gjerninger? 55 Er dette ikke snekkerens sønn? heter ikke moren hans mor? og hans brødre, James og Joses, Simon og Judas? 56 Og søstrene hans, er de ikke alle sammen med oss? Hvor har denne mannen da alle disse tingene? 57 Og de ble fornærmet i ham. Men Jesus sa til dem: En profet er ikke uten ære, bortsett fra i sitt eget land og i sitt eget hus.

7). Åpenbaringen 2: 1-2:
1 Skriv til engelen fra Efesos kirke; Dette sier han som holder de syv stjernene i sin høyre hånd, som vandrer midt i de syv gyldne lysestaker; 2 Jeg kjenner dine gjerninger og ditt arbeid og din tålmodighet, og hvordan du ikke kan bære dem som er onde; og du har prøvd dem som sier at de er apostler og ikke er det, og funnet dem løgnere.

8). 2. Timoteus 1: 6:
6 Derfor erindrer jeg deg om at du vekker opp Guds gave, som er i deg ved å legge mine hender.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1 KOMMENTAR

  1. Jeg er virkelig takknemlig og er veldig glad for å høre dette budskapet, jeg elsker virkelig å forkynne evangeliet til Herren Jesu Kristi for han sa at jeg forkynner for deg, så bør du gå ut og dele hele mitt evangelium

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.