31 bønnepunkter for beskyttelse mot fiender

2
34570

Salme 7: 9: 9

Å la de ugudeliges ondskap ta slutt; men etabler rettferdige; for den rettferdige Gud prøver hjerter og tøyler.

Verden vi lever i i dag er full av fiender, denne verdens gud har hatt menneskers hjerter til å kontinuerlig tenke ondskap mot hverandre. Men godheten er at hvis du er kristen, har Gud en beskyttelsesplan for deg. Denne 31 bønnen peker for beskyttelse mot fiender vil hjelpe deg å stille et krav til dine beskyttelsesrettigheter i Kristus Jesus.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Hver troende er beskyttet, men vi må erklære vår standpunkt i tro for å la djevelen få vite at vi kjenner våre åndelige rettigheter. Denne bønnene bør be over deg selv og dine familiemedlemmer så ofte du er leder. Imidlertid er det viktig å merke seg at den virkelige fienden er djevelen, så vi må nærme oss denne bønnene åndelig og ikke annet. Gud vil svare deg i dag.

31 bønnepunkter for beskyttelse mot fiender

1). Jeg erklærer at jeg sitter ved Kristi høyre hånd, langt over alle fyrstendigheter og makter, derfor kan jeg ikke bli skadet i Jesu navn.

2). Far, la de som søker min undergang, falle for min skyld i Jesu navn

3). Alle som graver en grop for meg, skal falle i den i Jesu navn

4) La ødeleggelsesengelen spre enhver ond gjeng og sammensvergelse mot meg i Jesu navn.

5). Jeg fordømmer hver ond tunge som har reist mot meg i dom i Jesu navn.

6). Intet våpen som er laget mot meg av fienden, skal blomstre i Jesu navn.

7). Hver satanist som kjemper mot min skjebne, faller og dør i Jesu navn.

8). Å hevngjerrig Gud, stå opp og døm dem som angriper meg uten sak.

9) Å Gud, den rettferdige dommer, reiser deg og forsvarer meg mot falske anklagere.

10) Herregud, forsvarer min, forsvare meg fra de som er for sterke til at jeg kan takle det.

11). Far, gå foran fiendene mine og frustrer planene mot meg i Jesus navn.

12). La mine fienders ønske om meg være der en del 7 ganger i Jesu navn.

13. 7). Når fiendene mine kommer i en retning, la dem fly i syv retninger i Jesu navn.

14). Jeg erklærer at jeg seirer i Jesu navn.

15). Jeg erklærer at beskyttelsen av Gud over min familie er sikker. Fordi Bibelen sier at ingen er i stand til å betale for løsepengene mine, kan ikke jeg og hvert medlem av familien min bli berørt av kidnappere og ritualister i Jesus navn

16). Far, akkurat som engler på brannvogner omringet Elisa, bestemmer jeg at meg og mitt hushold er omringet av ildengler i Jesu navn.

17). Herre, hold meg og mitt hjem fra onde og urimelige menn i Jesu navn.

18). Herre, hold meg og mitt hushold trygg for de ulykkene som rammer mange i denne verden i Jesu navn.

19). Men jeg erklærer at akkurat som våre paktfedre i Bibelen levde lenge, vil ikke familiemedlemmer, inkludert meg selv, dø i Jesus navn.

20). Herre, beskytt meg og huset mitt mot ritualister og blodsugende demoner i Jesu navn.

21). Far, jeg løslater englene for å slå med blindhet alle som søker å skade meg eller mine familiemedlemmer i Jesu navn.

22). Herre! Beskytt husholdningen min mot væpnede ranere, voldtektsmenn og okkultister i Jesus navn.

23). Jeg profeterer at enhver fortryller, nikromanser, falske profeter, hekser eller trollmenn og mørkets krefter som går rundt for å forhøre meg og huset mitt, skal bli sterkt skuffet over Jesu navn.

24). Herre, jeg er avhengig av at du beskytter og kjemper mine kamper i Jesu navn.

25). Herre, beskytt meg fra de som søker mitt liv i Jesus navn

26). Far i enhver satanisk pakt der navnet mitt er nevnt, svar dem med ild i Jesu navn.

27). Herre, jeg forordner overnaturlig beskyttelse for meg og min familie når vi skal ut og komme inn i Jesus navn.

28). Herre, beskytt meg og mitt hushold som ditt øyeøppel og skjul meg i skyggen av dine vinger i Jesu navn.

29). Å Herre, med ditt navns kraft, avleder jeg all ondskap som kommer min retning i dag i Jesu navn.

30). Herre, de som stoler på deg, taper ikke kamper, jeg skal aldri tape i livets kamper i Jesus navn.

31). Min far, min far !!! Veiled fotsporet mitt i dag og for alltid, så jeg ikke faller i fiendens feller i Jesu navn.

Takk Jesus!!!

10 bibelvers om beskyttelse mot fiender

Nedenfor er 10 bibelvers om beskyttelse mot fiender. Disse vil forbedre bønnelivet ditt ytterligere når du ber ved siden av Guds ord.

1). 31. Mosebok 6: XNUMX:
6 Vær sterk og med et godt mot, frykt ikke og vær ikke redd for dem; for Herren din Gud, det er han som vil gå med deg; han vil ikke svikte deg og ikke forlate deg.

2). Jesaja 41: 10:
10 Frykt ikke; for jeg er med deg; ikke bli forferdet! for jeg er din Gud. Jeg vil styrke deg; ja, jeg vil hjelpe deg; ja, jeg vil støtte deg med min rettferdighets høyre side.

3). Ordspråkene 2: 11:
11 Diskresjon skal bevare deg, forståelse skal bevare deg:

4). Salme 12: 5:
5 For de fattiges undertrykkelse, for de fattiges sukk, vil jeg nu stå opp, sier Herren; Jeg vil sette ham i sikkerhet fra den som puster på ham.

5). Salme 20: 1:
1 Herren hører deg i trengselens dag; navnet til Jakobs Gud forsvarer deg;

6). 2. Korinter 4: 8-9:
8 Vi er urolige på alle sider, men ikke ulykkelige; vi er forvirrede, men ikke i fortvilelse; 9 Forfulgt, men ikke forlatt; kastet ned, men ikke ødelagt;

7). Johannes 10: 28-30:
28 Og jeg gir dem evig liv; og de skal aldri gå til grunne, og ingen skal rive dem ut av min hånd. 29 Min far, som ga dem meg, er større enn alle; og ingen er i stand til å plukke dem ut av min fars hånd. 30 Jeg og min far er en.

8). Salme 23: 1-6
1 Herren er min hyrde; Jeg skal ikke ønske det. 2 Han lar meg legge meg i grønne beitemarker; han fører meg ved det stille vann. 3 Han gjenoppretter min sjel; han fører meg på rettferdighetens veier for hans navns skyld. 4 Selv om jeg vandrer gjennom dødens skygge, skal jeg ikke frykte noe ondt; for du er med meg; din stang og din stab trøster de meg. 5 Du lager et bord foran meg i nærvær av mine fiender; du smører mitt hode med olje; koppen min løper over. 6 Sannelig skal godhet og barmhjertighet følge meg alle mine livs dager; og jeg vil bo i Herrens hus for alltid.

9). Salme 121: 1-8
1 Jeg vil løfte mine øyne til åsene, hvorfra min hjelp kommer. 2 Min hjelp kommer fra Herren, som skapte himmel og jord. 3 Han vil ikke la din fot bevege seg; den som holder deg, vil ikke slumre. 4 Se, den som holder Israel, skal ikke slumre eller sove. 5 Herren er din vaktmester; Herren er din skygge på din høyre hånd. 6 Solen skal ikke slå deg om dagen og heller ikke månen om natten. 7 Herren skal bevare deg for alt ondt; han skal bevare din sjel. 8 Herren skal bevare at du går ut og kommer inn fra denne tiden og til evig tid.

10). Salme 91: 1-16
1 Den som bor i det helliges hemmelige sted skal bli i den Allmektiges skygge. 2 Jeg vil si om Herren: Han er min tilflukt og min festning; min Gud; på ham vil jeg stole på. 3 Sannelig skal han frelse deg fra fuglens snare og fra støyende skadedyr. 4 Han skal dekke deg med fjærene, og under hans vinger skal du stole på; hans sannhet skal være ditt skjold og bukker. 5 Du skal ikke være redd for terroren om natten; ei heller for pilen som flyr om dagen; 6 Heller ikke for pesten som vandrer i mørket; heller ikke for ødeleggelsen som går til bortfall på middagstid. 7 tusen skal falle ved din side og ti tusen ved din høyre hånd; men den skal ikke komme nær deg. 8 Bare med dine øyne skal du se og se de ugudeliges lønn. 9 Fordi du har gjort Herren, som er min tilflukt, den høyeste, din bolig; 10 Det skal ikke komme deg noe ondt, og ingen pest kommer nær din bolig. 11 For han skal gi sine engler befaling over deg for å bevare deg på alle dine veier. 12 De skal bære deg opp i deres hender, for ikke å stikke foten mot en stein. 13 Du skal trå på løven og adder; den unge løven og dragen skal du tråkke under føttene. 14 Fordi han har lagt sin kjærlighet til meg, vil jeg derfor overgi ham; jeg vil sette ham i høyden fordi han har kjent mitt navn. 15 Han skal påkalle meg, og jeg vil svare ham: Jeg vil være med ham i trøbbel; Jeg vil frelse ham og ære ham. 16 Med lang levetid vil jeg tilfredsstille ham og vise ham min frelse.

 

 

 


2 KOMMENTARER

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.