30 bønnepunkter for hjelp ovenfra

7
48370

Salme 121: 1-8

1 Jeg vil løfte mine øyne til åsene, hvorfra min hjelp kommer. 2 Min hjelp kommer fra Herren, som skapte himmel og jord. 3 Han vil ikke la din fot bevege seg; den som holder deg, vil ikke slumre. 4 Se, den som holder Israel, skal ikke slumre eller sove. 5 Herren er din vaktmester; Herren er din skygge på din høyre hånd. 6 Solen skal ikke slå deg om dagen og heller ikke månen om natten. 7 Herren skal bevare deg for alt ondt; han skal bevare din sjel. 8 Herren skal bevare at du går ut og kommer inn fra denne tiden og til evig tid.

Guddommelig hjelp er ekte, og det er arven til enhver troende i Kristus. Vi har samlet 30 bønnepunkter for hjelp ovenfra, slik at du kan påkalle Gud som hjelper. Er du i noen desperat situasjon? Tror du denne saken ikke kan løses? Min kjære venn, det er ingenting som er umulig med Gud. Vi må lære å tilkalle ham i tider med nød. Når vi påkaller ham i tro, vil vi se hans mektige hånd i vår midte.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

30 bønnepunkter for hjelp ovenfra

1). Ved hjelp av Gud hevder jeg alle mine åndelige velsignelser i Kristus Jesus i Jesu navn.

2). Å Gud av Abraham, Isak og Jakob, hjelp meg når jeg forfølger hensikten med livet mitt i Jesus navn.

3). Herre! Gjennom din hellige ånd som er i meg, send meg hjelp angående disse situasjonene (nevn dem) i mitt liv i Jesus navn.

4). Herre, la den personen som vil hjelpe meg finne meg i dag i Jesus navn.

5). Å, Herre, du er min alltid tilstedeværende hjelp i behovstid, møt meg herre på det punktet som jeg trenger i Jesu navn.

6). Far hjelper meg fra de som er for sterke for meg i Jesus navn.

7). Herre, vær min nåværende hjelp og kjemp mine slag i dag i Jesus navn.

8). Herre, hjelp meg og frelser meg fra armen til denne mektige i Jesus navn.

9). Herre, skuffer alle de som sier om meg at det ikke er noen hjelp for meg i Jesus navn.

10). Herre, send hjelp til meg fra helligdommen og styrk meg ut av Sion i Jesu navn.

11). Herre, jeg har ingen her på jorden som vil hjelpe meg. Hjelp meg for trøbbel er i nærheten. Befra meg slik at fiendene mine ikke får meg til å gråte i Jesu navn.

12). Herre, ikke forsink med å hjelpe meg, send meg hjelp raskt og stille dem som håner meg i Jesus navn.

13. XNUMX). Herre! Gjem ikke ansiktet ditt for meg i denne prøvende perioden. Vær barmhjertig mot meg min Gud, stå opp og forsvare meg i Jesus navn.

14). Herre, vis meg din kjærlige godhet, skaff deg hjelpere for meg i denne perioden av mitt liv i Jesus navn.

15). Herre, et utsatt håp gjør at hjertet er syke, der sender meg meg hjelp før det er for sent for meg i Jesus navn.

16). Herre! Ta tak i skjold og buckler og stå opp for min hjelp i Jesus navn.

17). Herre, hjelp meg og bruk meg til å hjelpe andre i Jesus navn.

18). Herre, kjemp mot de som kjemper mot min skjebnehjelpere i dag i Jesus navn.

19). Å, Herre, på grunn av ære for ditt navn, hjelp meg med dette problemet (nevn det) i Jesus navn.

20). Herre, fra i dag erklærer jeg at jeg aldri vil mangle hjelp i Jesu navn.

21). Herre, fra i dag erklærer jeg at din nåde over meg skal overgå alle onde dommer i Jesus navn.

22). Herre, navnet ditt er et sterkt tårn, og de rettferdige finner hjelp i dem. Jeg erklærer at jeg i dag aldri vil mangle hjelp i Jesu navn.

23). Herre, hjelp meg å stå sterk midt i disse prøvelser og fristelser i Jesu navn.

24). Herre jeg ser på deg for hjelp i dag, jeg vet at jeg aldri skal bli til skamme i Jesu navn.

25). Fordi jeg har fått hjelp ovenfra, skal de som fordømmer meg stå i ærefrykt og se hvordan min Gud vil pynte livet mitt i Jesus navn.

26). Herre, det er tydelig at det ikke er noen som kan hjelpe. Jeg strekker derfor ut hendene til deg for hjelp (nevn området du trenger hjelp) ovenfra i Jesus navn.

27). Å, Herre, mens du sendte engel Michael for å hjelpe Daniel i behov, send dine engler for å sende meg hjelp i Jesus navn.

28). Herre, jeg har sjelefred, fordi du er min hjelper i Jesu navn.

29). Far jeg erklærer at mennesket ikke vil skryte som kilde til hjelp i livet mitt, du er min eneste hjelper i Jesus navn.

30). Herre, hjelp meg å leve et gudfryktig liv når jeg tjener deg.

Takk Jesus.

 

10 bibelvers om Guds hjelp

Her er 10 bibelvers om Guds hjelp. Disse bibelversene vil hjelpe deg i bønnene dine. Les dem, studer dem og mediter på dem for maksimale resultater.

1). Salme 46: 1:
1 Gud er vår tilflukt og styrke, en veldig aktuell hjelp i trøbbel.

2). Salme 68:6
6 Gud setter ensomme i familier; han får frem de som er bundet med kjeder, men de opprørske bor i et tørt land.

3). Ordspråkene 3: 5-6:
5 Stol på Herren av hele ditt hjerte; og len deg ikke til din egen forståelse. 6 Kjenn ham på alle dine veier, og han skal rette dine veier. 7 Vær ikke klok i dine egne øyne; frykt Herren og gå bort fra det onde.

4). Matteus 7: 7
7 Be, så skal det bli gitt deg; søk, så skal dere finne; banke, så skal det bli åpnet for deg:

5). Hebreerne 4: 15-16:
15 For vi har ikke en yppersteprest som ikke kan berøres av følelsen av våre svakheter; men ble på alle punkter fristet som vi er, men uten synd. 16 La oss derfor komme frimodig til nådens trone, så vi kan få nåde og finne nåde til å hjelpe i nødstid.

6). Hebreerne 13: 5-6
5 La samtalen være uten begjær; og bli tilfreds med det du har gjort; for han har sagt: Jeg vil aldri forlate deg og ikke forlate deg. 6 Så at vi med frimodighet kan si: Herren er min hjelper, og jeg skal ikke frykte hva mennesket skal gjøre mot meg.

7). 33. Mosebok 26:XNUMX.
26 Det er ingen som Jesuruns Gud, som kvitter seg mot himmelen ved din hjelp og i hans overlegenhet på himmelen.

8). 1 Krønikebok 4:10
10 Og Jabez ba Israels Gud og sa: Å, så vil du virkelig velsigne meg og utvide kysten min, så at din hånd kan være med meg, og at du vil beskytte meg mot det onde, for at det ikke skal gjøre mig sorg! Og Gud ga ham det han ba om.

9). 2 Krønikebok 14:11
11 Og Asa ropte til Herren sin Gud og sa: Herre, det er ingenting med deg å hjelpe, enten det er med mange eller med dem som ikke har makt. Hjelp oss, Herre vår Gud! for vi hviler på deg, og i ditt navn går vi imot denne mengden. Herre, du er vår Gud; la ikke mannen seire over deg.

10). Salme 10:14
14 Du har sett det; for du ser ondskap og tross for å kreve det med hånden. De fattige forplikter seg til deg; du er hjelperen til de farløse.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

7 KOMMENTARER

 1. Takk for disse kraftige bønnepunktene. Forloveden min og jeg gifter oss på mindre enn to måneder. Jeg må fraflytte stedet jeg bor innen 25. november 19. Det er et hjem vi tror på Gud for, adressen er 3185 Leisure Crescent. Vær enig med oss ​​i bønn, ettersom vi må se huseierne denne lørdagen 2. november 19. og vi har ikke alle økonomiske ressurser å presentere. Vi trenger Guds overnaturlige kraft for å gripe inn på våre vegne i Jesu navn.

 2. Gud velsigne deg Guds mann.

  Jeg har en utfordring med SA innenrikssaker, jeg ble utestengt denne 17. januar 2020 i ett år til 17. januar 2021, fordi jeg overstyrte i 3 dager.
  Jeg overdrev ikke med vilje, forutsatt at jeg visste om forbudet da jeg bestilte billetten min, ville ha redusert datoen min.
  har sendt dem en mail og ber, forloveden bor der, og papirene hans er ikke fullstendige.
  så det bedre alternativet er at jeg besøker.
  med dette forbudet, vil det ikke være mulig igjen.
  men ved Guds nåde er alt mulig.
  Jeg vil at du skal bli med på min bønn, at de svarer på posten min med positivt svar. Amen

  takk

  • For Gud være ære for alltid amen. Pls bli med meg i bønner for en godt betalende jobb. Jeg vil at den allmektige Gud skal gi meg en 7-sifret jobb i eller utenfor Nigeria. Jeg har møtt skam og bebreidelse i fem år etter endt utdanning, og til og med har jeg ikke en gang råd til et måltid med frustrasjon i jobben. Noen ganger kan de små pengene jeg har ikke bære meg eller noen andre. Min knipe har nektet meg fra å bli en engasjert rikets søyle.
   Gud har gjort det før jeg tror han kan gjøre det for meg.
   Orker ikke dette lenger, o Gud allmektige svarer meg.

 3. Takk for denne kraftige bønnen, må Gud fortsette å styrke deg..Jeg har et tilbud om å jobbe og studere i Canada, men jeg har ikke engang et internasjonalt pass, jeg har ikke engang penger til å få det internasjonale passet. man er villig til å gi pengene på grunn av økonomiens status i dette landet. vær så snill, jeg vil at du blir med meg i bønn for å oppnå dette. For bare Gud kan hjelpe i denne situasjonen ..

 4. God kveld sir, jeg går gjennom mye jeg er gravid mest på grunn av fødsel Jeg har ikke klart å kjøpe noe, ingen å løpe til for å få hjelp, men jeg tror Gud den allmektige kan endre situasjonen vår, vennligst sir jeg vil du å bli med meg i bønn takk og Gud velsigne.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.