25 kraftige bønnepunkter for livmorens frukt

46
55150

1. Samuel 2:21: 21

Og Herren besøkte Hannah, så hun ble unnfanget og fødte tre sønner og to døtre. Og barnet Samuel vokste fram for Herren.

Det er Guds vilje at alle hans skapninger skal være fruktbare, fra begynnelsen befalte han menneskeheten å være fruktbar og fylle på jorden. Hver form for ufruktbarhet, enten det er i menneskeheten, dyr eller planter er ikke fra Gud. Derfor har Guds barn samlet 25 kraftige bønnepunkter for livmorens frukt, for deg. Disse bønnepunktene vil lede deg til bønn mot enhver form for ufruktbarhet i livmoren. Du kommer til å gråte i tro til fruktbarhetens Gud og multiplikasjon for å gripe inn i situasjonen din.

25 kraftige bønnepunkter for livmorens frukt

1). Herre, i begynnelsen skulle din erklæring til menneskeheten være fruktbar, å formere seg og fylle jorden igjen. Jeg står ved ditt ord i dag, og jeg erklærer min fruktbarhet i Jesu navn.

2). Våre paktfedre, Abraham, Isak og Jakob hadde alle barn der, derfor erklærer jeg at jeg skal få mitt i Jesu navn.

3). Herre! Jeg erklærer i dag at jeg skal være fruktbar og formere meg i Jesu navn.

4). 15 Mos 5: XNUMX - Å Gud som besøkte sarah med Isak og hanna med Samuel, far besøker meg i dag i Jesus navn.
5). Herre, under den nye pakt, betalte Jesus prisen for min fruktbarhet, derfor mottar jeg mine barn i dag i Jesus navn.

6). Jeg tror at det mennesket ser som umulig, er mulig for Gud i mitt liv. Jeg skal være gravid og levere min egen baby i år i Jesus navn.

7). Å Herre, jeg befaler enhver fruktbarhetsrelatert sykdom i min kone eller blod, enten fibroid, bekkenbetennelsessykdom (PID), cyste i eggstokkene, blokkering av eggleder, andre kroniske kjønnssykdommer eller sykdommer uansett hva du heter, jeg befaler deg å forsvinne fra min kones kropp i Jesu navn.
8). Herre, fjern hva som er grunnen til at jeg er tøff i dag. Gjør meg til mor denne måneden i Jesus navn.

9). Min far og min Gud, husk meg til og med når du husket Rachel og åpnet hennes livmor, husk meg i dag, lytt til meg i dag og åpne livmoren min i dag i Jesus navn.

10). Herre, velsign meg i dag med velsignelse fra brystene og livmoren i Jesu navn.

11). Jeg profeterer at det ikke skal være noen annen spontanabort i livet mitt igjen i Jesu navn.

12). Å Herre, åpne mine øyne for løsningen av min fruktbarhet i Jesu navn Amen

13. XNUMX). Å, Herre, ved din mektige hånd endrer jeg navnet mitt fra foreldre til mor til mange barn i Jesus navn.

14). Å Herre, jeg erklærer til livmoren min i dag: "Livmor, hør Herrens ord, bli åpnet og bær mine barn inn" i Jesus navn.

15). Far, gi meg mitt vitnesbyrd om mirakelbarn i Jesus navn

16). Herre, leg din mann fra enhver fruktbarhetsrelatert sykdom i Jesus navn.

17). Herre, all min sorg som skyldes tåpelighet er blitt spikret til korset fra i dag. Det er nå min tur til å bære babyene mine i Jesus navn.

18). All irettesettelse av taushet i livet mitt skal komme til en slutt denne måneden i Jesu navn.

19). Jeg erklærer at alle de som håner meg i dag, snart skal komme og feire med meg i Jesus navn.

20). Herre, ikke døm meg etter min tro på mine bønner. La barmhjertighetsregnet falle på meg i dag og åpne livmoren min i Jesu navn.

21). Herre, føre til at livmoren min blir fruktbar i Jesu navn.

22). Herre, sett meg i ekteskapet mitt, gjør meg til en gledelig mor til mine biologiske barn i mitt navn.

23). Herre, ditt ord forkynner at du ikke lukker livmoren! Alt som har stengt livmoren min, erklærer jeg at den er åpen nå !!! I Jesu Kristi navn

24). Herre, redd meg fra skam, gi meg mine egne barn i dag i Jesus navn.

25). Jeg frigjorde meg fra enhver demonisk åndemann eller åndskone som kjemper mot mitt barn i Jesu navn.

Takk Jesus.

Jeg har også samlet noen 20 bibelvers om fruktbarhet i livmoren, for også å hjelpe deg å be effektivt. Jesus Kristus er den samme i går, i dag og for alltid, hvis han gjorde det for en, skal han gjøre det for deg i dag i Jesus navn.

20 bibelvers om livmorens frukt

1). Salme 127: 3:
3 Se, barn er en arv fra Herren, og livmorens frukt er hans lønn.

2). Salme 113: 4:
9 Han får den ufruktbare kvinnen til å holde hus og til å være en gledelig barnemor. Pris Herren!

3). 25. Mosebok 21:XNUMX:
21 Og Isak ba Herren om sin kone, fordi hun var ufruktbar, og Herren ble bedt om ham, og hans kone Rebeka ble unnfanget.

4). Salme 20: 1-4:
1 Herren hører deg i trengselens dag; navnet til Jakobs Gud forsvarer deg; 2 Send deg hjelp fra helligdommen og styrk deg fra Sion; 3 Husk alle dine gaver, og ta imot ditt brennoffer; Selah. 4 Gi deg etter ditt eget hjerte, og fyll alle dine råd.

5). Romerne 5: 3-5:
3 Og ikke bare det, men vi gleder oss over trengsler: å vite at trengsel virker tålmodighet; 4 Og tålmodighet, opplevelse; og erfaring, håp. 5 Og håp skammer seg ikke; fordi Guds kjærlighet blir utøst i våre hjerter av Den hellige ånd som er gitt oss.

6). Lukas 1:42:
42 Og hun talte med høy røst og sa: Velsignet er du blant kvinner, og velsignet er frukten av ditt liv.

7). Salme 128: 3:
3 Din kone skal være som en fruktbar vinrank ved sidene av huset ditt; dine barn som olivenplanter rundt bordet ditt.

8). Hebreerne 11: 11-12:
11 Gjennom tro fikk også Sara selv styrke til å bli gravid og ble frelst av et barn da hun var gammel, fordi hun dømte ham trofast som hadde lovet. 12 Derfor sprang der også en av ham, og han så god som død, så mange som himmelens stjerner i mangfoldighet og som sanden ved sjøkanten utallige.

9). Lukas 1:13:
13 Men engelen sa til ham: frykt ikke, Sakarias! For din bønn blir hørt; og din kone Elisabeth skal føde deg en sønn, og du skal kalle ham Johannes.

10). Filipperne 4: 6-7:
6 Vær forsiktig for ingenting; men i alle ting ved bønn og bønn med høsttakkefest, la dine forespørsler bli kjent for Gud. 7 Og Guds fred, som overgår all forståelse, skal holde hjertene og sinnene gjennom Kristus Jesus.

11). Salme 130: 5:
5 Jeg venter på Herren, min sjel venter, og på hans ord håper jeg.

12). Josva 1: 9:
9 Har jeg ikke befalt deg? Vær sterk og med godt mot; vær ikke redd, vær ikke forferdet, for Herren din Gud er med deg, uansett hvor du går.

13). Salme 55: 22:
22 Kast din byrde på Herren, og han skal bære deg; han skal aldri lette de rettferdige for å bli flyttet.

14). Jeremia 29:11:
11 For jeg kjenner tankene som jeg tenker til dere, sier Herren, tanker om fred og ikke om det onde, for å gi dere et forventet slutt.

15). Ordspråkene 3: 5:
5 stoler på Herren med alt ditt hjerte; og lend ikke til din egen forståelse.

16). 1. Peter 5: 6-7:
6 Ydmyk dere derfor under Guds mektige hånd, så han kan opphøye dere i rett tid. 7 Kast all din omsorg over ham; for han bryr seg om deg.

17). James 1: 2-7:
2 Mine brødre, regn det med all glede når dere faller i forskjellige fristelser; 3 Når du vet dette, at prøvelsen av din tro virker tålmodighet. 4 Men la tålmodigheten ha sitt perfekte verk, så dere kan være fullkomne og hele og ikke vil ha noe. 5 Hvis noen av dere mangler visdom, la ham be om Gud, som gir alle mennesker fritt, og ikke er redd. og det skal gis ham. 6 Men la ham spørre i tro, ingen ting vakler. For den som vakler er som en bølge av havet drevet med vinden og kastet. 7 For ikke la den mannen tro at han vil motta noe av Herren.

18). 21. Mosebok 2:XNUMX:
2 For Sarah ble unnfanget og fødte Abraham en sønn i sin alderdom, på den bestemte tiden som Gud hadde talt til ham.

19). 18. Mosebok 10:XNUMX:
10 Og han sa: Jeg vil helt sikkert vende tilbake til deg i henhold til livets tid; og se, din kone Sarah skal få en sønn. Og Sarah hørte det i teltdøren som var bak ham.

20). 1. Samuel 2:21:
21 Og Herren besøkte Hannah, så hun ble unnfanget og fødte tre sønner og to døtre. Og barnet Samuel vokste fram for Herren.

 

46 KOMMENTARER

 1. Takk Gud for dette bede punktet jeg tror og stoler på navnet ditt det skal være bra meg i år vil jeg bære mine egne babyer etter 19 år på barnløs i Jesus navn jeg ber Amen 🙏

  • Hilsen pusten i Jesu Kristi navn vår dyrebare frelser. Jeg tror at Herren er opptatt med å tilberede og velsigne livmoren min neste år denne gangen skal jeg holde tvillingene mine i Jesus Navn. Han gjorde for Sarah, Elizabeth og andre. Han vil gjøre det for meg også

 2. Måtte Gud hjelpe meg med å levere triplettene mine trygt og helt, jeg er en mor til 4 i slutten av dette året i Jesu mektige navn

 3. Hos Gud er alle ting mulig, jeg tror at Gud allerede hadde velsignet meg med livmorens frukt, ros Herren

 4. Amen. Jeg tror og vet at Gud har hørt meg, og jeg vil bli gravid i løpet av denne måneden av tvillingene mine og føde når de kommer som de hebraiske kvinnene. Pris Herren.

 5. Amen. Denne måneden av juni 2020 vil ikke passere meg fordi jeg bærer buntene mine til GJELD I JESUS ​​NAVN. AMEN.

 6. Hei god moning til dere alle mitt navn er barbara for Ghana. Jeg liker å være klapp for denne gruffen bønnen gjør kommer Gud kan velsigne deg

 7. Jeg tror at ved den allmektige nåde vil Gud bære tvillingene mine og en jente før denne tiden neste år i Jesus navn Amen.

  • Jeg tror jeg vil vitne om tvillingene mine i 2021. Ikke mer spontanabort.
   Hver blokkering er fjernet, hver ufruktbarhet av mannen min er løst i Jesu mektige navn.
   Jeg skal glede meg over Guds godhet og vitne om mitt mirakel i år. Amen

 8. I Jesu navn bærer jeg mine trillinger denne måneden, og jeg vil føde fredelig. Far, jeg takker deg for at du byttet min til mor til trillinger! Amen🙏🙏

 9. I Jesu navn bærer jeg mine trillinger denne måneden, og jeg vil føde fredelig. Far, jeg takker deg for at du skiftet navn til triplemor! Amen🙏🙏

 10. Jeg er enig i at jeg før årets slutt vil bære tvillingguttene på full sikt uten medisinsk komplikasjon i Jesu Kristi navn. Amen

 11. Jeg tror ved barmhjertigheten fra den allmektige Gud at vi vil bære tvillingene mine, en gutt og en jente mens jeg skriver dette, erklærer jeg I NAVN FOR YAHUSHA יהושע Jeg roser og takker faren for at du har gitt oss nøklene til himmelen. DERFOR HAR VI RETTEN TIL Å FORBODE I JORDEN OG DET ER FORBUDT I HIMLEN OG Å TILLATE I JORDEN, OG DET ER TILLATT I HIMLEN. far gi meg hjertets ønske du sa i ditt ord ditt ord kommer aldri tilbake annullert 15). Ordspråkene 3: 5:
  5 Stol på Herren av hele ditt hjerte; og len deg ikke til din egen forståelse. I YAHUSHA
  יהוה navnet Amen.

 12. Jeg står ved troen vil ta imot barna mine i tvillinger den Gud som svarer Hannah og Sarah er den samme Gud i dag ære være Gud

 13. Jeg er så velsignet å være her, og jeg er takknemlig for bønnepoengene. Jeg tror at saken min er avgjort. Jeg skal bli gravid og føde flere sunne babyer i Jesu navn. På denne tiden neste år vil jeg komme tilbake med mitt vitnesbyrd.
  Pris Gud!

   • Gjennom Den Hellige Ånds kraft tror jeg at jeg er unnfanget av tvillingene mine, en gutt og en jente i Jesu mektige navn. Det står skrevet at ingenting er umulig med min Herre. Denne måneden er en måned med mitt største vitnesbyrd ved Guds nåde i Jesu navn!!! I år bærer og ammer jeg mine egne babyer (tvillinger) i Jesu Kristi navn💪💪💪

 14. Jeg tror sterkt at det er min tid til å vitne om et mirakel med trillinggutter og 1 jente. trygg og hel
  i Yashuas velkjente navn Halleluyah!!! Takk skal du ha! Jeg står på 1 Samuel 2:21

 15. VED GUDS NÅDE ER JEG LEDEREN FOR KRAFTEN TIL HANS OPPSTANNELSES BØNNMINISTERIE AKA TØRRE BEIN SKAL LEVE IGJEN ESEKIEL 37 DINE VITNINGSVIS ER VÅR VISJON GRATULERER

 16. Amen je fais confiance avec la foi j'ai été mariée et sans enfants depuis 6 ans. Je porterai mes jumeaux triplés fils et un fille cette année. Il s'écrit que rien n'est umulig à mon Seigneur au nom de Jésus Christ. Je prié Amen

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.