20 effektiv effektiv bønn om helbredende øyne

10
20449

Denne 20 daglige effektive bønn for legning øynene vil gjenopprette den delvise blindheten når du ber dem i tro. Vår Gud kalles Jehova rapha, den Gud som helbreder. Sliter du med blindhetens ånd, er du redd for å miste det totale synet ditt? Frykt ikke og vær sterk. Guden som du du tjener er en Gud som svarer på bønner.

Be denne bønnen med stor tro, og tro på at din Gud vil gripe inn. Husk historien om blind bartemaus i bibelen, han gråt av barmhjertighet og trodde at Jesus ville helbrede ham og han fikk synet. Når du gråter for barmhjertighet, ber du den daglige effektive bønnen for helbredende øyne. Himmelens Gud vil gripe inn og synene dine skal gjenopprettes umiddelbart. Motta ditt mirakel i dag i Jesu navn Amen.

20 effektiv effektiv bønn om helbredende øyne

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1). Herre, la ditt helbredende lys skinne på mine øyne fremover og få mitt syn til å bli tydeligere i Jesu navn.

2). Herre, du gjenopprettet severdighetene til blind bartemeus og de to blinde mennene, min far gjenoppretter mitt syn i dag i Jesus navn.

3). Vær barmhjertig med meg, herre! Gi det i dag at øynene mine lyser sterkt. Fjern enhver form for skalaer som dekker øynene mine i Jesu navn.

4). Herre, akkurat som du befalte lyset å komme ut av mørket, pålegger jeg hvert mørke som dekker øynene mine til å forsvinne i Jesu navn.

5). Å barmhjertighets Gud, ikke la meg famle i mørket alle dagene i mitt liv. Helbred øynene mine i Jesu navn.

6). Jeg bestemmer at natten min er blitt omgjort til morgen og mørket som dekker mitt syn blir ødelagt i Jesu navn.

7). Jesus, du sønn av David og sønnen av den levende Gud, miskunn deg med meg og leges øyeblikkelig i dag i Jesu navn.

8). Herre, jeg vet at du kan gjøre alt. Rør øynene mine og leg den på mirakuløst vis i Jesu navn.

9). Herre, jeg avviser denne blindheten, jeg erklærer at jeg skal se Herrens godhet i det levende land i Jesus navn.

10). Herre, ikke døm meg etter min tro på mitt øyeproblem. La barmhjertighetsregnet falle på meg i dag i Jesus navn.

11). Herre, jeg har absolutt tro på deg. Helbrede øynene mine i Jesu navn.

12). Herre, du er skaperen av alle ting, leg meg, herre, og gjenopprett mine synspunkter permanent i Jesu navn.

13. XNUMX). Herre, grip inn på mitt sviktende blikk i dag i Jesu navn.

14). Å Herre, åpne mine fysiske øyne slik at jeg vil se fantastiske ting du har skapt tydelig nok en gang i Jesus navn.

15). Herre, til deg løfter jeg øynene mine. Berør den og leg meg i dag i Jesus navn.

16). Herre, du er den Gud som kaller de tingene som ikke er som om de var, gjenskaper øynene mine og får den til å se tydelig i Jesu navn

17). Herre, jeg beordrer dette mørket som gradvis går forbi kroppen min for å forsvinne og la lys komme i Jesu navn.

18). Jeg mottar mitt syn i dag til Guds ære og alle som ser meg skal bli med meg for å takke Gud i Jesus navn.

19). Herre, la øynene mine fungere perfekt med andre deler av kroppen min i Jesu navn.

20). Far, takk for at du helbredet meg. Jeg erklærer at nå kan jeg se, takk Jesus, takk Jesus

12 Skrifter for helbredende øyne.

Her er 12 skrifter for å helbrede øyne, studere dem, meditere på dem og be med dem.

1). Salme 146: 8:
8 Herren åpner de blinde øyne; Herren reiser opp de nedbøyde; Herren elsker de rettferdige.

2). Jesaja 35: 5:
5 Da skal de blinde øyne åpnes, og døves ører skal stoppes.

3). Jesaja 29: 18:
18 Og på den dagen skal de døve høre ordene i boken, og de blinde øyne skal se ut av utydelighet og mørke.

4). Jesaja 42: 18:
18 Hør, I døve! og se, blinde, så dere kan se.

5). Jesaja 42: 7:
7 Å åpne de blinde øynene og hente fangene ut fra fengselet og dem som sitter i mørket ut av fengselshuset.

6). Lukas 7:22:
22 Da svarte Jesus og sa til dem: Gå og fortell Johannes hva du har sett og hørt; hvordan de blinde ser, de halte går, de spedalske blir renset, de døve hører, de døde blir oppreist, til de fattige blir evangeliet forkynt.

7). Lukas 4:18:
18 Herrens Ånd er over meg, for han har salvet meg for å forkynne evangeliet for de fattige; han har sendt meg for å helbrede de hånte, for å forkynne de fengslede og frelse dem til de blinde for å frelse dem som er skadet,

8). Johannes 9:39:
39 Og Jesus sa: For dom er jeg kommet til denne verden, for at de som ikke ser, skal se; og at de som ser, kan bli blinde.

9). Johannes 9:32:
32 Siden verden begynte ble det ikke hørt at noen åpnet øynene til en som ble født blind.

10). Johannes 10:21:
21 Andre sa: Dette er ikke ordene til ham som har en djevel. Kan en djevel åpne de blinde?

11). Johannes 11:27:
27 Hun sa til ham: Ja, Herre! Jeg tror at du er Kristus, Guds sønn, som skal komme til verden.

12). Apostlenes gjerninger 26: 18:
18 Å åpne øynene og gjøre dem om fra mørke til lys og fra Satans kraft til Gud, slik at de kan få tilgivelse for synder og arv blant dem som er helliget ved troen i meg.

 


10 KOMMENTARER

 1. Kjære bønnegruppe

  Jeg lytter til din bønn om ektemenn. Jeg er vil ingen av jeg kan sende bønn om forespørsel.

  Gud velsigne

 2. Én oppfatning som en av Jesus er den som gir oss frihet til å opprette en fullstendig oversikt over Satanaz. Deus seja louvado!

 3. Jeg elsker bønnene om helbredelse av øynene. Jeg vil be dem for den lille datteren min som har blitt sagt kortsiktig. Jeg tror det bare er en funksjonsfeil som ikke er permanent, ettersom hun kunne se bra før, så jeg ber om at hun kan bli helbredet. Jeg tror hun kan, men jeg er ikke sikker på at min tro er sterk nok for oss to, men jeg vil prøve mitt beste. Be også for oss. Takk skal du ha. Gud velsigne

  • Det er ikke i vår styrke at det vi ber om, tror og stoler på for våre barn. Stol på Herren vår Gud og stol ikke på din forståelse. Vår himmelske Fader Gud vil bare det som er bra for oss. Selv tro så liten som et sennepsfrø, kan Gud gjøre ALLE ting. Hver anledning ber for datteren din, selv når hun sover, gå inn på rommet sitt og be blodet hvis Jesus over hennes helse, spesielt øynene hennes. Jehova Rapha,
   Han er vår store healer og gjenoppretter. Av Jesus-striper blir hun helbredet. Takk Herren for alt han har gjort og alt han planlegger å gjøre. I Jesus Mighty name amen 🙏🏾

 4. Jeg sitter med en eldre dame hun heter Judy, og hun hadde glaukom og måtte opereres, og siden operasjonen har hun ikke vært i stand til å se. Så jeg tror at Gud kommer til å gjenopprette synet hennes, og jeg ber alle om å bli enige med meg om at Gud skal fjerne skalaene fra øynene og gjenopprette synet bedre enn det var før !!!

 5. For favor esty desesperada con mucho temor de perder mi vista me duele mucho los ojos la frente y veo muy borroso ore por mis ojos xfavor

 6. Hei Pastor Ikechukwu Chinedum Jeg har veldig dårlige tørre øyne. Jeg bruker briller og jeg ser flytere og jeg så videoen din på google-siden om øyne jeg er fra USA og jeg heter Joyce Bates ...

 7. Hei pastor, vær så snill, jeg ble diagnostisert med avansert glaukom, og øynene mine er nesten borte, legene sa at ingenting kan gjøres, men jeg vet at skaperen min er i stand til alle ting, vær så snill å hjelpe meg i bønner, jeg heter Sylvester odion

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.