20 bibelvers om bekymring og stress

0
26475

Bibelvers om bekymring og stress. Jesus fortalte oss at «hvem av oss ved å bekymre seg, kan legge en hårstreng til hodet på dem.» Bekymring eller bekymring er et tegn på vantro. Gud vil ikke at vi skal bekymre oss for livet, han sa bare søk først mitt rike og min rettferdighet, så kommer alle de tingene du bekymrer deg for til deg. Matteus 6:33.

Bekymring fører til stress, og stress er farlig for helsen din. Jeg har kommet med 20 bibelvers om bekymring og stress, som vil øke din tro og gi deg beskjed om at uansett utfordring, er Gud fortsatt i kontroll. Jeg oppfordrer deg til å lese denne skriften med stor tro.

20 bibelvers om bekymring og stress

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1). Jesaja 41: 10:
10 Frykt ikke; for jeg er med deg; ikke bli forferdet! for jeg er din Gud. Jeg vil styrke deg; ja, jeg vil hjelpe deg; ja, jeg vil støtte deg med min rettferdighets høyre side.


2). Salme 56: 3:
3 Hvilken tid jeg er redd, vil jeg stole på deg.

3). Filipperne 4: 6-7:
6 Vær forsiktig for ingenting; men i alle ting ved bønn og bønn med høsttakkefest, la dine forespørsler bli kjent for Gud. 7 Og Guds fred, som overgår all forståelse, skal holde hjertene og sinnene gjennom Kristus Jesus.

4). Johannes 14:27:
27 Fred, jeg forlater med deg, min fred jeg gir til deg: Ikke som verden gir, gir jeg deg. La ikke ditt hjerte bli uroliget og ikke vær redd.

5). 2. Timoteus 1: 7:
7 For Gud har ikke gitt oss fryktens ånd; men av kraft, og av kjærlighet og av et sunt sinn.

6). 1. Johannes 4:18:
18 Det er ingen frykt i kjærlighet; men fullkommen kjærlighet kaster ut frykt: for frykt har plage. Den som frykter, blir ikke fullkommen i kjærlighet.

7). Salme 94: 19:
19 I mangfoldet av mine tanker i meg gleder dine bekvemmeligheter min sjel.

8). Jesaja 43: 1:
1 Men nå sier så Herren som skapte dig, Jakob, og han som dannet dig, Israel: frykt ikke; for jeg har løst dig; jeg kaller deg ved ditt navn du er min.

9). Ordspråkene 12: 25:
25 Tyngde i menneskets hjerte gjør det bøyd, men et godt ord gleder det.

10). Salme 23: 4:
4 Selv om jeg vandrer gjennom dødens skygge, skal jeg ikke frykte noe ondt; for du er med meg; din stang og din stab trøster de meg.

11). Josva 1: 9:
9 Har jeg ikke befalt deg? Vær sterk og med godt mot; vær ikke redd, vær ikke forferdet, for Herren din Gud er med deg, uansett hvor du går.

12). Matt 6:
34 Tenk derfor ikke om morgenen, for i morgen skal du tenke på det som er i seg selv. Ondskapen til dagen er tilstrekkelig til dagen.

13). 1. Peter 5: 6-7:
6 Ydmyk dere derfor under Guds mektige hånd, så han kan opphøye dere i rett tid. 7 Kast all din omsorg over ham; for han bryr seg om deg.

14). Jesaja 35: 4:
4 Si til de som er av fryktet hjerte: Vær sterk, frykt ikke! Se, din Gud kommer med hevn, Gud med gjengjeldelse; han vil komme og redde deg.

15). Lukas 12: 22-26:
22 Og han sa til disiplene sine: Derfor sier jeg eder: Tenk ikke på deres liv, hva dere skal ete; verken for kroppen, hva du skal ta på deg. 23 Livet er mer enn kjøtt, og kroppen er mer enn klær. 24 Tenk på ravnene; for hverken sådder eller høster de; som verken har stabbur eller fjøs; og Gud gir dem mat. Hvor mye mer er dere bedre enn fuglene? 25 Og hvem av dere som kan tenke på, kan legge en alen til hans størrelse? 26 Hvis dere da ikke er i stand til å gjøre det minste, hvorfor tenker dere da på resten?

16). Salme 27: 1:
1 Herren er mitt lys og min frelse; hvem skal jeg frykte? Herren er mitt livs styrke; for hvem skal jeg være redd?

17). Salme 55: 22:
22 Kast din byrde på Herren, og han skal bære deg; han skal aldri lette de rettferdige for å bli flyttet.

18). Markus 6:50:
50 For de så ham alle og ble urolige. Og straks snakket han med dem og sa til dem: Vær lystig; det er jeg; vær ikke redd.

19). 31. Mosebok 6: XNUMX:
6 Vær sterk og med et godt mot, frykt ikke og vær ikke redd for dem; for Herren din Gud, det er han som vil gå med deg; han vil ikke svikte deg og ikke forlate deg.

20). Jesaja 41: 13-14:
13 For jeg, Herren din Gud, vil holde din høyre hånd og si til deg: frykt ikke! Jeg vil hjelpe deg. 14 Frykt ikke, du ormer Jakob og Israels menn! Jeg vil hjelpe deg, sier Herren, og din forløser, Israels Hellige.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.