13 Kraftige bønner for våre barns beskyttelse

1
4603

Salme 127: 3-5:
3 Se, barn er en arv fra Herren, og livmorens frukt er hans lønn. 4 Som piler er i en mektig mann; det samme er ungdommens barn. 5 Lykkelig er mannen som har sitret full av dem; de skal ikke skamme seg, men de skal tale med fiendene i porten.

Barn er Guds arv, vi skal være stolte av barna våre, støtte dem og også be for dem. Vi lever i en verden i dag hvor synd og ondskap nå er en del av hverdagen. Mange av de vederstyggelige styggedomene er nå legalisert i dagens verden. Derfor må vi oppstå som foreldre og be for barna våre. Vi må be om at de ikke blir forvirret i livsstilen i denne syndige verden, vi må be for at Guds kjærlighet skal finne veien inn i hjertene deres, vi må be om deres frelse. Vi må be for beskyttelse av våre barn fra alle satanistiske innflytelser de siste dagene, er listen over bønner for våre barns beskyttelse uendelig. Det er grunnen til at vi har samlet 15 kraftige bønner for våre barns beskyttelse. Denne bønnene vil lede oss når vi ber for våre barn.

13 Kraftige bønner for våre barns beskyttelse

1). Herre! Jeg erklærer at mine barn er for tegn og under i Jesu navn.

2). Herre, la det være kjærlighet blant mine barn i Jesus navn.

3). Herre, kan ikke noen av mine barn plage meg i Jesu navn.

4). Herre! Hver forbannelse av hat og blodutgytelse i familien min blir vasket av Lammets blod i Jesu navn.

5). Herre, redd mine barn, vend mine barns hjerter til deg fullt ut i dag i Jesu navn.

6). Herre, for din trofasthetighets skyld, hold alle mine barn trygge og frie i Jesu navn.

7). Herre, gi mine barn lydige hjerter, en villig ånd og gi dem nåde til å tjene deg alle deres livs dager i Jesus navn.

8). Herre, ikke la mine barn bli påvirket av ondskap i Jesus navn.

9). Herre, gi mine barn et hjerte av kjøtt, ta bort hjertet av stein fra dem, slik at de vil høre ditt ord, forstå det, motta det og leve etter det i Jesus navn.

10). Herre! Vær barmhjertig med barna mine, befri dem derfra synder i Jesus navn.

11). Herre, gi barna mine forståelse for å leve gode liv i Jesus navn.

12). Herre, ikke la mine barn vende ryggen til ditt ord i Jesus navn.

13. 8). Prov. 32:XNUMX - Å, Herre, gi mine barn nåden til å holde ditt ord, slik at de blir velsignet gjennom hele livet i Jesus navn.

14). Herre, la livsstilen mine barn bringe hjertet mitt stor glede i Jesu navn.

15). Å, Herre, gjennom mine barn, la mange bli kjent med Jesus Kristus i Jesus navn.

Takk Jesus.

20 bibelvers om barna våre

Jeg la også til 20 bibelvers om barna våre, disse bibelversene vil veilede oss i bønnens forandring når vi står i kløften for barna våre. Meditere på disse bibelversene når du ber.

1). Salme 127: 3-5:
3 Se, barn er en arv fra Herren, og livmorens frukt er hans lønn. 4 Som piler er i en mektig mann; det samme er ungdommens barn. 5 Lykkelig er mannen som har sitret full av dem; de skal ikke skamme seg, men de skal tale med fiendene i porten.

2). 33. Mosebok 5:XNUMX:
5 Og han løftet øynene opp og så kvinnene og barna; og sa: Hvem er de med deg? Og han sa: De barna som Gud har gitt din tjener nådig.

3). Salme 113: 9:
9 Han får den ufruktbare kvinnen til å holde hus og til å være en gledelig barnemor. Pris Herren!

4). 2. Timoteus 3: 14-15:
14 Men fortsett med de tingene du har lært og er sikret, idet du vet hvem du har lært dem; 15 Og at du fra et barn kjenner de hellige skrifter som er i stand til å gjøre deg klok til frelse gjennom troen på Kristus Jesus.

5). Matteus 21: 15-16:
15 Og da yppersteprestene og de skriftlærde så de fantastiske tingene han gjorde, og barna gråt i templet og sa: Hosanna til Davids sønn! de var så misfornøyde, 16 og sa til ham: Hører du hva disse sier? Og Jesus sa til dem: Ja! har du aldri lest: Av munnen til småbarn og amminger har du fullkommen ros?

6). Salme 8: 2:
2 Av munnen til småbarn og amminger har du ordinert styrke på grunn av dine fiender, for at du fremdeles kan være fienden og hevnen.

7). Matteus 18: 2-6:
2 Og Jesus kalte et lite barn til ham og satte ham midt imellom dem. 3 Og sa: Sannelig, jeg sier dere: Bortsett at dere ikke blir omvendt og blir som små barn, skal I ikke komme inn i himmelriket. 4 Den som derfor ydmyker seg som dette lille barnet, det er størst i himmelriket. 5 Og den som skal motta et så lite barn i mitt navn, tar imot meg. 6 Men hvem som skal fornærme en av disse små som tror på meg, det var bedre for ham at en kvernstein ble hengt om halsen hans og at han druknet i havets dybde.

8). Matt 18:
10 Pass på at du ikke forakter en av disse små; for jeg sier dere: I himmelen ser englene deres alltid min fars far som er i himmelen.

9). 1. Peter 2: 2-3:
2 Som nyfødte barn, ønske ordets oppriktige melk, slik at dere kan vokse derigjennom. 3 Så har dere smakt at Herren er nådig.

10). Markus 10: 13-16:
13 Og de brakte små barn til ham for å ta på dem; og disiplene hans irettesatte de som brakte dem. 14 Men da Jesus så det, ble han veldig misfornøyd og sa til dem: La de små barna komme til meg og ikke forby dem; for slike er Guds rike. 15 Sannelig sier jeg dere: Den som ikke mottar Guds rike som et lite barn, han skal ikke komme inn der. 16 Og han tok dem opp i armene, la hendene på dem og velsignet dem.

11). Ordspråkene 22: 6:
6 Tren et barn på den veien han skal gå, og når han er gammel, vil han ikke vike fra det.

12). Ordspråkene 22: 15:
15 Dårskap er bundet i et barns hjerte; men korreksjonsstaven skal føre den langt fra ham.

13). 6. Mosebok 7: XNUMX:
7 Og du skal lære dem flittig til dine barn, og du skal snakke om dem når du sitter i huset ditt og når du går på veien og når du legger deg og når du reiser deg.

14). Efeserne 6: 1-4:
1 Barn, adlyd foreldrene dine i Herren; for dette er riktig. 2 Ær din far og mor; som er det første budet med løfte; 3 For at det skal gå bra med deg, og du kan leve lenge på jorden. 4 I, fedre, provoser ikke dine barn til vrede, men før dem opp i Herrens pleie og formaning.

15). 20. Mosebok 12: XNUMX:
12 Ær din far og din mor, så dine dager skal vare lenge i det landet som Herren din Gud gir deg.

16). Ordspråkene 1: 8-9:
8 Min sønn, hør din fars instruks, og forlat ikke din mors lov. 9 For de skal være et pryd av nåde for ditt hode og kjeder om halsen din.

17). 20. Mosebok 5: 6-XNUMX:
5 Du skal ikke bøye deg for dem og heller ikke tjene dem. For jeg, Herren din Gud, er en sjalu Gud, og besøker fedres misgjerning over barna for tredje og fjerde generasjon av dem som hater meg; 6 Og å vise barmhjertighet til tusenvis av dem som elsker meg og holde mine bud.

18). 11. Mosebok 19: XNUMX:
19 Og du skal lære dem deres barn ved å snakke om dem når du sitter i huset ditt og når du går på veien, når du legger deg og når du reiser deg.

19). Markus 9: 36-37:
36 Og han tok et barn og satte ham midt iblandt dem, og da han tok ham i armene, sa han til dem: 37 Den som tar imot et av slike barn i mitt navn, tar imot meg; og den som vil motta meg, tar ikke imot meg, men ham som sendte meg.

20). Kolosserbrevet 3:20:
20 Barn, følg alle foreldrene dine, for dette er Herrens velbehag.

annonser

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her