10 bønnepunkter for arbeidssøkere

3
13867

Her er 10 bønnepunkter for arbeidssøkere, jorden er herrene og dens fylde derav. Alt vi ber Herren om. I. Tro Han er i stand til å gjøre det for oss. Ønsker du jobb? Er du en arbeidsledig utdannet? det er på tide at du går på knærne og ber Herren om hans favorisere før menn og flotte institusjoner når du drar ut på jakt etter dine drømmejobber.
Du må også be mot enhver hindring fra djevelen eller til og med feil fra deg selv som kan hindre deg i å få din egen mirakeljobb. Jeg oppfordrer deg til å be disse bønnene i tro. Du kan legge fastende til det når du er bly, og du vil dele dine jobb vitnesbyrd.

10 bønnepunkter for arbeidssøkere

1). Herre, trekk meg ut av nettet av arbeidsløshet og arbeidsledighet i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

2). All irettesettelse av arbeidsløshet i livet mitt skal komme til en slutt denne måneden i Jesu navn.

3). Jeg kastet ut enhver ånd med nær suksesssyndrom i livet mitt i Jesus navn

4) Jeg erklærer at overalt hvor jeg plasserer CVen min, skal jeg motta gode nyheter i Jesus navn.

5) Jeg bestemmer om jobben min, jeg skal motta telefonsamtaler og tekstmeldinger med gode nyheter i Jesu navn.

6). Herre, favoriser meg før hvert jobbintervjupanel i Jesus navn.

7). Å, Herre, rett mine skritt mot de rette jobbtilbudene og mulighetene i Jesu navn.

8). Herre, i min desperasjon, ikke la meg bli offer for falske jobbmuligheter i Jesus navn.

9). Herre! Du er en vei der det ikke er noen vei, skaper jobbmuligheter for meg i Jesus navn.

10). Herre, vis meg hva jeg trenger å gjøre for å få en jobb denne måneden i Jesus navn.

10 bibelvers for jobbsøkere

Nedenfor er 10 bibelvers for jobbsøkere, som vil velsigne deg. Disse bibelversene vil oppmuntre deg på reisen din til å finne din drømmejobb. Meditere på dem og be med dem.

1). Salme 31: 24:
24 Vær godt mot, og han skal styrke ditt hjerte, alle dere som håper på Herren.

2). Filipperne 4: 4-7:
4 Gled deg alltid i Herren, og igjen sier jeg: Gled deg! 5 La din måtehold være kjent for alle mennesker. Herren er nær. 6 Vær forsiktig for ingenting; men i alle ting ved bønn og bønn med høsttakkefest, la dine forespørsler bli kjent for Gud. 7 Og Guds fred, som overgår all forståelse, skal holde hjertene og sinnene gjennom Kristus Jesus.

3). Josva 1: 9:
9 Har jeg ikke befalt deg? Vær sterk og med godt mot; vær ikke redd, vær ikke forferdet, for Herren din Gud er med deg, uansett hvor du går.

4). Ordspråkene 3: 5-6:
3 La ikke nåde og sannhet forlate deg; bind dem om halsen din; skriv dem på ditt hjertes bord: 4 Så skal du finne nåde og god forståelse for Gud og mennesket. 5 Stol på Herren av hele ditt hjerte; og len deg ikke til din egen forståelse. 6 Kjenn ham på alle dine veier, og han skal rette dine veier.

5). Salme 46: 10:
10 Vær stille, og vis at jeg er Gud. Jeg vil være opphøyet blant hedningene, jeg vil være opphøyet på jorden.

6). Jesaja 40: 30-31:
30 Til og med ungdommene skal besvime og bli trette, og de unge mennene skal falle fullstendig; 31 men de som venter på Herren, skal fornye sin styrke; de skal montere seg med vinger som ørn; de skal løpe og ikke være trette; og de skal gå og ikke besvime.

7). Salme 119: 114:
114 Du er mitt gjemmested og mitt skjold; jeg håper på ditt ord.

8) Romerne 12:12:
12 glede seg over håp; pasient i trengsel; fortsetter øyeblikkelig i bønn;

9). Salme 42: 11:
11 Hvorfor blir du kastet ned, min sjel? og hvorfor er du urolig i meg? håper du på Gud; for jeg skal ennå prise ham, som er mitt ansikts helse og min Gud.

10). Johannes 14:27:
27 Fred, jeg forlater med deg, min fred jeg gir til deg: Ikke som verden gir, gir jeg deg. La ikke ditt hjerte bli uroliget og ikke vær redd.

 

 


3 KOMMENTARER

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.