50 bibelvers om synd kjv

0
20802

Bibelvers om synd KJV. Synd er en ødelegger av skjebnen, synd er djevelens natur i menneskeheten. Den eneste kuren av synd er å bli født på nytt. Guds ord er fylt med bibelvers om synd, hva det er, dens effekter og konsekvenser. Disse bibelversene vil befri deg fra syndens tak når du studerer dem. Les dem bedende, meditere på dem og be også med dem for maksimale resultater.

50 bibelvers om synd Kjv

1). Romerne 3:23:
23 For alle har syndet og kommer til kort fra Guds ære;

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

2). 4. Mosebok 4: 7-XNUMX:
4 Og Abel hadde han også med seg av de første flokken av flokken og fettet. Og Herren respekterte Abel og sitt offer. 5 Men Kain og hans offer hadde han ikke respekt. Kain var veldig sint, og hans ansikt falt. 6 Og Herren sa til Kain: Hvorfor gjør du vrede? og hvorfor er ditt ansikt falt? 7 Hvis du gjør det bra, skal du ikke bli akseptert? og hvis du ikke har det bra, ligger synden ved døren. Og til ham skal hans ønske, og du skal herske over ham.


3). Galaterne 5: 19-21:
19 Nå er kjødets gjerninger åpenbare, det er disse; Utroskap, utukt, urenhet, uklarhet, 20 avgudsdyrkelse, trolldom, hat, varians, emulasjoner, vrede, strid, sedasjoner, kjetteri, 21 Misunnelser, drap, beruselse, hevinger og slikt: av det jeg forteller deg før, som jeg har også fortalt deg tidligere, at de som gjør slike ting, ikke skal arve Guds rike.

4). Salme 119: 25-29:
25 Min sjel klamrer seg til støvet; gjør mig rask etter ditt ord. 26 Jeg har kunngjort mine veier, og du hørte meg. Lær meg dine vedtekter. 27 Få meg til å forstå veien til dine ord; så skal jeg tale om dine underlige gjerninger. 28 Min sjel smelter av tyngde; styrke meg etter ditt ord. 29 Fjern løgnens vei fra meg, og gi meg din lov nådig.
5). Jesaja 40: 28-31:
28 Har du ikke kjent det? har du ikke hørt at den evige Gud, Herren, skaperen av jordens ender, ikke besvimer og ikke er trett? det er ingen søk etter hans forståelse. 29 Han gir makt til de svake; og til dem som ikke har styrke, øker han styrke. 30 Til og med ungdommene skal besvime og bli trette, og de unge mennene skal falle fullstendig; 31 men de som venter på Herren, skal fornye sin styrke; de skal montere seg med vinger som ørn; de skal løpe og ikke være trette; og de skal gå og ikke besvime.

6). Kolosserne 3: 5-6:
5 Tøm derfor dine medlemmer som er på jorden; hor, urenhet, overdreven kjærlighet, ond samvittighet og begjær, som er avgudsdyrkelse. 6 For hvilke ting kommer Guds vrede over ulydighetens barn.

7). Matteus 23: 23-24:
23 Ve dere, skriftlærde og fariseere, hyklere! for dere betaler tiende mynte og anis og kummin, og har utelatt de tyngre sakene i loven, dommen, barmhjertigheten og troen. Disse burde du ha gjort, og ikke la den andre bli utrudd. 24 Dine blinde guider, som anstrenger seg mot et mylder og svelger en kamel.

8). Matteus 25: 45-46:
45 Så skal han svare dem og si: Sannelig, jeg sier dere: For så vidt dere ikke gjorde det med en av de minste av disse, gjorde dere ikke mot meg. 46 Og disse skal gå bort til evig straff, men de rettferdige til evig liv.

9). Johannes 4: 10-14:
10 Jesus svarte og sa til henne: Hvis du kjente Guds gave, og hvem det er som sier til deg: Gi meg å drikke! du ville ha bedt om ham, og han ville gitt deg levende vann. 11 Kvinnen sa til ham: Sir, du har ingenting å tegne med, og brønnen er dyp; hvorfra har du så det levende vannet? 12 Er du større enn vår far Jakob, som ga oss brønnen og drakk av den selv, hans barn og hans storfe? 13 Jesus svarte og sa til henne: Den som drikker av dette vannet, skal tørste igjen. 14 Men den som drikker av vannet som jeg vil gi ham, skal aldri tørste; men vannet som jeg skal gi ham, skal være i ham en vannbrønn som springer ut til evig liv.
10). Jakobus 4:17:
17 Derfor er den synd for ham som vet å gjøre godt og ikke gjør det.

11). Salme 19: 13:
13 Hold din tjener tilbake fra formuende synder; la dem ikke få herredømme over meg. Da skal jeg være oppreist og være uskyldig fra den store overtredelsen. 14 La mine munns ord og mitt hjertes meditasjon være akseptable for dine øyne, Herre, min styrke og min forløser.

12). Ordspråkene 5: 1-22:
1 Min sønn, hold øie med min visdom, og bøy øre for min forståelse. 2 For at du skal se på skjønn og at leppene dine kan holde kunnskap. 3 For leppene til en fremmed kvinne faller som en honningkake, og munnen hennes er jevnere enn olje. 4 Men hennes ende er bitter som malurt, skarp som et tosidig sverd. 5 Føttene hennes går i hjel; trinnene hennes tar tak i helvete. 6 For ikke å tenke på livets vei, hennes veier kan beveges, for at du ikke kan kjenne dem. 7 Hør meg nå, I barn, og vekk ikke fra min munns ord. 8 Fjern din vei langt fra henne, og kom ikke nær døra til huset hennes. 9 For at du ikke vil gi din ære andre og dine år til de grusomme. 10 For at ikke fremmede skal bli fylt av din rikdom; og ditt arbeid skal være i en fremmed hus; 11 Og du sørger til slutt når ditt kjøtt og din kropp blir fortært. 12 Og sa: Hvordan har jeg hatet instruksjoner, og mitt hjerte foraktet irettesettelse; 13 Og har ikke lyttet til lærerne mine, og heller ikke hørt øret til dem som instruerte meg! 14 Jeg var nesten i all ondskap midt i menigheten og forsamlingen. 15 Drikk vann ut av din egen sisternen, og rennende vann ut av din egen brønn. 16 La dine fontener bli spredt i utlandet og elver med vann på gatene. 17 La dem bare være dine egne og ikke fremmede hos deg. 18 La din fontene bli velsignet, og gled deg med din ungdommes kone. 19 La henne være som den kjærlige baken og den hyggelige rogn; la brystene hennes tilfredsstille deg til enhver tid; og bli alltid overgitt av sin kjærlighet. 20 Og hvorfor vil du, min sønn, bli overveldet med en fremmed kvinne og omfavne en fremmedes barm? 21 For menneskers veier er for Herrens øyne, og han overveier alle hans ferd. 22 Hans egne misgjerninger skal ta de ugudelige selv, og han skal holdes fast med sine synder.

13. 8). Dommerne 31: 35-XNUMX:
31 Og hans medhustru som var i Sikem, fødte også ham en sønn som han kalte Abimelek. 32 Og Gideon, Joas sønn, døde i god alderdom og ble begravet i graven til hans far Joas, i Ofras av Abi-ezrittene. 33 Så snart Gideon var død, vendte Israels barn tilbake og gikk en hor etter Ba'alim og gjorde Ba'al-Berith til deres gud. 34 Og Israels barn husket ikke Herren deres Gud som hadde frelst dem fra alle fiendens hender på alle kanter. 35 De viste heller ikke kjærlighet til Jerubbaals hus, nemlig Gideon, etter all godheten som han hadde vist til Israel.

14). Jesaja 64: 6:
6 Men vi er alle som en uren ting, og alle våre rettferdigheter er som skitne filler; og vi visner alle som et blad; og våre misgjerninger, som vinden, har ført oss bort.

15). Ordspråkene 28: 13:
13 Den som dekker sine synder, skal ikke trives; men den som tilstår og forlater dem, skal være barmhjertig.

16). 1. Johannes 1: 7-9:
7 Men hvis vi vandrer i lyset, som han er i lyset, har vi fellesskap med hverandre, og blodet til Jesus Kristus, hans Sønn, renser oss fra all synd. 8 Hvis vi sier at vi ikke har noen synd, bedrar vi oss selv, og sannheten er ikke i oss. 9 Hvis vi tilstår våre synder, er han trofast og rettferdig for å tilgi oss syndene våre, og for å rense oss for all urettferdighet.

17). Hebreerne 1: 3:
3 Han som var lysets i sin herlighet og sitt uttrykkelige bilde og opprettholdt alt ved hans maktord, da han alene hadde renset våre synder, satte seg på høyresiden til Majestet i høyden;

18). Esekiel 36:23:
23 Og jeg vil helliggjøre mitt store navn som ble vanhelliget blant hedningene, som I har vanhelliget blant dem; og hedningene skal vite at jeg er Herren, sier Herren, HERREN når jeg blir helliget i dere for deres øyne.

19). Markus 11:25:
25 Og når dere står og ber, tilgir, hvis dere har gjort mot noen; at også din far som er i himmelen, kan tilgi eder deres overtredelser.

20). Hebreerne 4: 15:
15 For vi har ikke en yppersteprest som ikke kan berøres av følelsen av våre svakheter; men var på alle punkter fristet som vi er, men uten synd.

21). Lukas 5:32:
32 Jeg kom ikke for å ringe de rettferdige, men syndere til omvendelse.

22). Salme 103: 12:
12 Så langt øst er fra vest, så langt har han fjernet våre overtredelser fra oss.

23). Matteus 18: 21-22:
21 Da kom Peter til ham og sa: Herre, hvor ofte skal min bror synde mot meg, og jeg tilgir ham? til syv ganger? 22 Jesus sa til ham: Jeg sier ikke til deg: Før syv ganger; men inntil sytti ganger syv.

24). Salme 84: 10:
10 For en dag i dine domstoler er bedre enn tusen. Jeg hadde heller vært en portvakt i min Guds hus, enn å bo i ugudelighetens telt.

25). Romerne 7:7:
7 Hva skal vi si da? Er loven synd? Gud forby. Nei, jeg hadde ikke kjent synd, men etter loven; for jeg hadde ikke kjent lyst, med mindre loven hadde sagt: Du skal ikke begjære.

26). Ordspråkene 10: 29:
29 Herrens vei er styrke for de oppriktige, men ødeleggelse skal være de som gjør urett.

27). 5. Mosebok 5: XNUMX:
5 Og når han er skyldig i en av disse tingene, skal han tilstå at han har syndet på det.

28). Salme 79: 9:
9 Hjelp oss, vår frelses Gud, for ditt navns herlighet; og frels oss og rens bort våre synder for ditt navns skyld.

29). Romerne 6:22:
22 Men nå som du blir frigjort fra synd og blir tjenere for Gud, har du din frukt til hellighet og til slutt det evige liv.

30). 5. Mosebok 17: XNUMX:
17 Og hvis en sjel synder og begår noe av dette som er forbudt å bli gjort etter Herrens bud; selv om han ikke tåler det, er han likevel skyldig og skal bære sin misgjerning.

31). Romerne 5:21:
21 At synden har regjert til døden, så skal også nåde regjere gjennom rettferdighet til evig liv ved Jesus Kristus, vår Herre.

32). Esekiel 18:21:
21 Men hvis den onde vil vende seg fra alle sine synder som han har begått, og holde alle mine vedtekter og gjøre det som er lovlig og rett, skal han sannelig leve, skal han ikke dø.

33). Daniel 2: 22:
22 Han åpenbarer de dype og hemmelige ting; han vet hva som er i mørket, og lyset bor hos ham.

34). Tit 2:14:
14 som ga seg selv for oss, for å løse oss fra all misgjerning og rense for seg et særegent folk, nidkjær av gode gjerninger.

35). Salme 34: 16:
16 Herrens ansikt er mot dem som gjør ondt, for å utrydde minnet om dem fra jorden.

36). Salme 32: 3:
3 Da jeg holdt taushet, vokste beinene mine gamle gjennom brølet mitt hele dagen.

37). Salme 32: 1:
1 Velsignet er han hvis overtredelse er tilgitt, hvis synd er tildekket.

38). 1. Korinter 15:
34 Våkn opp for rettferdighet og synd ikke; for noen har ikke kunnskap om Gud. Jeg taler dette til din skam.

39). Matt 5:
29 Og hvis ditt høyre øye krenker deg, plukk det ut og kast det fra deg; for det er fordelaktig for deg at et av dine medlemmer skal omgås, og ikke at hele kroppen skal kastes til helvete.

40). Hebreerne 9: 14:
14 Hvor mye mer skal Kristi blod, som gjennom den evige Ånd tilbød seg uten flekk til Gud, rense din samvittighet fra døde gjerninger for å tjene den levende Gud?
41). Efeserne 1: 7:
7 I hvem vi har forløsning gjennom hans blod, tilgivelse av synder, i henhold til rikdommen av hans nåde;

42). James 5: 14-15:
14 Er det noen syke blant dere? la ham ringe til kirkens eldste; og la dem be over ham og salve ham med olje i Herrens navn. 15 Og troens bønn skal frelse den syke, og Herren skal oppreise ham; og hvis han har begått synder, skal de bli tilgitt ham.

43). Jakobus 3:16:
16 For hvor misunnelse og strid er, er det forvirring og alt ondt arbeid.

44). 1Joh 4:10:
10 Heri er kjærlighet, ikke at vi elsket Gud, men at han elsket oss og sendte sin sønn for å være et bud for våre synder.

45). Ordspråkene 14: 12:
12 Det er en vei som virker rett for en mann, men enden på den er dødsveiene.

46). Romerne 2:12:
12 For så mange som har syndet uten lov, skal også gå til grunne uten lov; og alle som syndet i loven, skal dømmes av loven;

47). Ordspråkene 14: 34:
34 Rettferdighet opphøyer et land, men synd er en irettesettelse for ethvert folk.

48). Ordspråkene 10: 7:
7 De rettferdiges minne er velsignet, men den ugudeliges navn råtner.

49). Esekiel 18: 30b:
30 Derfor vil jeg dømme dere, Israels hus, hver og en etter hans veier, sier Herren, Gud. Omvender deg og vend dere tilbake fra alle dine overtredelser; så misgjerning skal ikke være din ødeleggelse.

30). 1. Korinter 15: 3-4:
3 For jeg overleverte eder først alt jeg også har mottatt, hvordan Kristus døde for våre synder i henhold til Skriftene; 4 Og at han ble begravet og at han sto opp igjen den tredje dagen i følge Skriften:

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel21 Bønn Poeng for guddommelig ledelse
Neste artikkel50 bibelvers om rettferdighet kjv
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.