16 kraftige bønnepoeng for det nye året

0
10941

Salme 65: 1-13 (KJV)

11 Du kronet året med din godhet; og dine stier slipper fett.

Det er en god ting å starte vår nytt år med Gud, som kristen, betyr det mye for livet og skjebnen din hvordan du starter året. Hvert nytt år er gravid med velsignelser og forbannelser, godt og ondt, det er grunnen til at du må starte det nye året med intensive bønner. Jeg anbefaler vanligvis at kristne vie de første 31 dagene av året for å søke Guds ansikt i bønner og faste om det nye året. I dette innlegget har vi samlet 16 kraftige bønnepoeng for det nye året.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Disse bønnepunktene vil tjene som en guide i vår søken gjennom året. Vi har også samlet 10 bibelvers om det nye året, for å hjelpe deg i studielivet ditt gjennom året.

16 kraftige bønnepoeng for det nye året

1). Herre, uansett hva hånden min finner på å gjøre dette nye året, skal jeg blomstre i Jesu navn.

2). Far, fra begynnelsen av dette året til slutten, la dine beskyttelsesøyer alltid være på meg og hele mitt hus i Jesus navn.

3). Å, Herre, blomstre meg dette nye året månedlig i Jesu navn.

4). Herre, krone dette året (nevn året) med din godhet, og la dette året dryppe av fett for meg i Jesus navn.

5). Herre, før dette året går ut, la meg invitere folk til å komme og se din godhet i mitt liv i Jesus navn.

6). Herre, fra denne måneden og fremover, la mitt arbeid / virksomhet vokse på egenhånd. Sett mitt arbeid / virksomhet i auto-drive av gjennombrudd i Jesus navn.

7) Dette året (omtaleår) er mitt arbeids- / forretningsår med overnaturlig gunst i Jesu navn.

8). Dette året (nevnte år) er året hvor jeg byger velsignelser i Jesu navn.

9) .Jeg profeter i dag, at hvert område der jeg mislyktes i fjor, skal jeg lykkes overnaturlig i år i Jesus navn.

10). Jeg erklærer at ingen mann / kvinne skal stå imot meg med hell i år i Jesus navn.

11). I år (nevn året) skal jeg ikke bli offer for noen økonomisk nedgang i Jesu navn.

12). Jeg profeterer i dag at alle de som planlegger min undergang i år vil bli utsatt for perpertual skam i Jesus navn eller de som planla mot min

13. XNUMX). Alle organisasjoner eller selskaper som fremmer opprør mot Gud skal brette sammen i år (nevne år) og navnet på Jesus Kristus

14). I år (nevn år) hører Herrens ord, det er et år med guddommelig beskyttelse for meg og hele mitt hushold.

15). Gjennomgående i år (omtaleår) skal min kirke (nevne kirke) samles i fred, kjærlighet, fellesskap og brorskap i Jesu navn.

16). Far jeg takker for at dette året (nevn år) skal være bedre enn i fjor for meg og min familie i Jesus Navn.

10 bibelvers om det nye året

Disse 10 bibelversene om det nye året vil guide deg i bønnelivet ditt når du går gjennom det nye året. Hensikten med disse bibelversene er å utstyre deg åndelig når du reiser gjennom året.

De 16 bønnepunktene for det nye året skal be fra midnatt til nyttårsaften mellom kl. 12.00 til 1.00 om morgenen. Fortsett også å be det hver måned på det nye året, du kan velge hvilken som helst dag du ønsker å be bønnene. Studer også og meditere på de 10 bibelversene om det nye året.

1). Jesaja 40: 30-31:
30 Til og med ungdommene skal besvime og bli trette, og de unge mennene skal falle fullstendig; 31 men de som venter på Herren, skal fornye sin styrke; de skal montere seg med vinger som ørn; de skal løpe og ikke være trette; og de skal gå og ikke besvime.

2). 2. Korinter 5:
17 Derfor, hvis noen er i Kristus, er han en ny skapning: gamle ting forgås; se, alle ting er blitt nye.

3). Salme 98: 1:
1 Syng for Herren en ny sang; for han har gjort forunderlige ting. Hans høyre hånd og sin hellige arm fikk ham seieren.

4). Romerne 8:18:
18 For jeg regner med at lidelsene i denne tiden ikke er verdige å bli sammenlignet med den herlighet som skal åpenbares i oss.

5). Jesaja 43: 19:
19 Se, jeg vil gjøre en ny ting; nå skal den springe frem; skal dere ikke vite det? Jeg vil til og med gjøre en vei i ørkenen og elver i ørkenen.

6). Efeserne 4: 22-24:
22 At dere satte i gang den gamle samtalen, som er korrupt etter de svikefulle lyster; 23 Og bli fornyet i din ånd; 24 Og at dere tar på deg det nye mennesket som etter Gud er skapt i rettferdighet og sann hellighet.

7). 7. Mosebok 13:XNUMX
13 Og han vil elske deg og velsigne deg og multiplisere deg. Han vil også velsigne fruktens liv og frukt av ditt land, ditt korn og din vin og din olje, økningen på din kine og dine fåres hjorder, i det landet han svor dine fedre å gi deg.

8). Jeremia 29:11:
11 For jeg kjenner tankene som jeg tenker til dere, sier Herren, tanker om fred og ikke om det onde, for å gi dere et forventet slutt.

9). Ordspråkene 23: 18:
18 For det er sannelig slutt; og din forventning skal ikke bli avskåret.

10) Salme 31: 23-24:
23 Elsk Herren, alle hans hellige! For Herren bevarer de trofaste og belønner rikelig den stolte gjereren. 24 Vær godt mot, og han skal styrke ditt hjerte, alle dere som håper på Herren.

 

 


Forrige artikkel50 høsttakkefestebønner og bibelvers
Neste artikkel30 Kraftige morgenbønnepoeng
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.